VYSOČANY - VILÉMOVICE 1:5 (0:2)

26.03.2018 09:03
 V neděli 25.3. jsme na hřišti ve Vysočanech vstoupili do jarní části soutěže a byli jsme  zvědaví, jak se nám  bude dařit .Loni na podzim jsme Vysočany  doma porazili a tak jsme chtěli uspět i na jejich hřišti.
              Zápas na velmi dobře připraveném hřišti začal lépe pro nás a hned v minutě 6.se  Švihálek uvolnil na hranici pokutového území, ale jeho pokus o přehození brankáře domácích skončil na břevně .V minutě 18 vybojoval míč na půlící čáře Pernica, přihrál M.Kučerovi,který našel Švihálka a ten křížnou  střelou překonal brankáře domácích 0:1.Z přímého kopu to zanedlouho zkoušel Jarůšek ,mířil ale do zdi.Domácí zahrozili střelou Sehnala ,šla ale  naštěstí těsně nad naši branku.Dobrou střelu vyslal z přímého kopu i domácí Vágner ,ale ta jen o kousek minula tyč.V minutě 30 se uvolnil ve středu hřiště Švihálek, přihrál na levou stranu Opletalovi, ten přesnou přihrávkou našel zcela volného Jarůška ,který svůj únik nedotáhl do konce.Běžela minuta 35 Kasálek vybojoval míč ve středu pole,prokličkoval se až na levou stranu hřiště a přesnou přihrávkou vybídl k zakončení Jarůška,který se nemýlil  0:2.Závěr první půle už mnoho vzruchu nepřinesl a tak jsme drželi nadějný náskok. 
                  Začátek druhé půle lépe vyšel domácím,kteří se snažili zvrátit nepříznivý  vývoj. Nebezpečně pálil Beneš ,jeho střela však šla mimo.Tvrdou střelu Vágnera z přímého kopu zneškodnil náš brankář Široký.My jsme odpověděli akcí tria Švihálek -Kučera L- Kučera M,posledně jmenovaný na míč  jen těsně nedosáhl.V minutě 55 domácí udělali v naší šestnáctce pořádný závar, na brankové čáře v jednu chvíli odvracel pohromu Maška ,v závěru akce skončil míč dokonce na břevnu naší branky.Otřepané nedáš -dostaneš se vyplnilo v  minutě 58  Švihálek vyslal do úniku Jarůška,který vyhrál  souboj o míč  s Vágnerem a bombou k protější tyči zvýšil náš náskok na 0:3.O minutu později Kasálek znovu našel volného Jarůška,který skoro ze stejného místa opět nechytatelnou střelou k tyči navýšil už na 0:4. V minutě 65.   po našem drobném zaváhání snížil zblízka  domácí Sehnal   a upravil stav na 1 :4.Běžela minuta 69 a  chybu v rozehrávce domácích vystihl Jarůšek, který svůj únik zakončil parádní střelou do šibenice a svým již čtvrtým gólem v utkání navýšil náš náskok na 1:5.To byl pro  domácí těžký úder ,navíc v minutě 83 byl ještě po druhé žluté kartě vyloučen domácí Vágner.V samotném závěru zápasu mohl ještě navýšit náš náskok střídající Vašíček, v šanci se objevil i Pernica,ale gólový účet byl již vyčerpán a tak jsme si po výborném výkonu připsali zasloužené vítězství.
 
SESTAVA: Široký Branislav -Pernica Marek ,Kasálek  Martin ,Maška Josef, Duchovný Robin - Kučera Martin,Opletal Petr, Randula Radek, Kučera Lukáš - Švihálek Martin, Jarůšek  Tomáš.
 
STŘÍDÁNÍ: 67.minuta Kašpárek Michal za Lukáše Kučeru
                   80.minuta Vašíček Luboš za Tomáše Jarůška