VODĚRADY - VILÉMOVICE B 1:0 (0:0)

05.06.2018 05:29

Mili sportovní přátelé. 

     V neděli 3.6. naše B mužstvo  zajiždelo k dalšímu mistrovskému utkání do Voděrad . 
      Na utkání jsme jeli ve slepené sestavě, kdy se my omluvilo 6 hráčů a ve stejný čas hrálo i mužstvo A a tak jsem nemohl použít některé hráče z Áčka..  
      Celé utkání bylo bojovné z minimum šancích. V prvním poločasu se hra pohybovala ve středu hřiště  a ve druhém poločasu mněli obě mužstva po dvouch gólových šancich, kdy první šanci našemu soupeři nabídl Honzík Korytář, když při odkopu balonu , podklouzl a netrefil ho a tak se hostující útočník řítil sám na našeho brankáře ale nedal. 
Po čtvrt hodině jsme se i my vypracovali do gólovou šanci, kdy po zavaru ve vápně se mič odrazil ke Kamilu Nemcovi ,a jeho zakončení brankář vychytal.
A tak ve 77 minuťě udeřil soupeř kdy se míč odrazil k soupeři  a ten přehodil našeho brankáře ,ktery stal na penaltě a dal tak první a taky poslední gól zápasu. 
Po obdržené brance jsem vystridal Kučery Milana za Vávry a paradoxně p. Vávra mohl v 85 minutě vyrovnat ,když po trestném kopu Korytáře,se k němu mič přiletěl a p. Vávra ho vůbec netrefil a tak utkání skončilo naši prohrou 1 : 0. 
     Chtěl bych poděkovat všem za bojovný výkon a hlavně těm kteří nás nenechali ve štychu a jeli si s náma zahrát fotbal. Děkuju vám. 
      Poslední utkání odehrajeme ve Viskách z jejim B mužstvem v neděli 10.6. Utkání začíná ve 14.00. Přijďte nás povzbudit. 
      S pozdravem Petr Vávra