VILÉMOVICE - VYSOČANY 2:4 (1:1)

10.09.2013 20:44

V pátém kole okresního přeboru jsme hostili mužstvo Vysočan,které zatím nevyhrálo ,ale to neznamenalo ,že by to byl snadný soupeř .Na jaře jsme s tímto týmem prohráli 3:4 a tak jsme jarní nezdar odčinit a ukázat dobrý fotbal a zvítězit.
Úvod zápasu se nesl v opatrném duchu a nikdo nechtěl vyložit karty na stůl jako první.My jsme to zkoušeli ze standartních situací,ale ani Korytář ani Maroši z přímých kopů neuspěli.V minutě 15. vymysleli pro Eliáše šanci Maroši s Vorlickým ,ale ten dal těsně mimo.Za hosty to zkusil z přímého kopu Torda,dal však těsně nad.V minutě 31. rozehrál Maroši přímý kop, gólman míč vyrazil ,Eliáš však dorážku nasměroval mimo.O chvíli později Maroši rozehrál přímý kop chytře na Vorlického tumu ,ale pokus o přehození brankáře nevyšel.V minutě 39. fauloval Korytář unikajícího utočníka v pokutovém uzemí a následovala penalta náš brankář Urbánek skvělým zákrokem střelu vyrazil.Akce pokračovala, míč se nám nepodařilo odkopnout do bezpečí,následoval centr z levé strany a zcela volný útočník hlavou rozvlnil síť v naší bráně 0:1.V minutě 44. se nám podařilo vyrovnat ,když se míč dostal před pokutovým k Vorlickému .ten předložil lahůdkovou přihrávku P.Mikšovskému a ten prostřelil hostujícího brankáře 1:1.
Začátek druhé půle nám vůbec nevyšel v minutě 48.se k míči dostal hostující Torda obešel jednoho z našich obránců,dalšího obstřelil a jeho střela zapadla přesně k tyči 1:2.O pět minut naši zadáci špatně odhadli vysoký míč k němuž se dostal zkušený útočník Nečas a křižnou střelou dostal hosty do trháku 1:3.V minutě 55.střílel Maroši trestný kop ,ale bohužel těsně nad.V této fázi utkání nás hosté přehrávali obtížně jsme hledali herní rytmus ,byli jsme těžkopádní a chyběla lehkost a hravost z předchozích zápasů.Hosté svůj výkon korunovali v minutě 72.po našem nedorozumění a následné střele z hranice pokutového zvýšili už na hrozivých 1:4.Po tomto direktu jsme se už na odpor nezmohli,kosmetickou úpravu výsledku dal pět minut před koncem zápasu krásnou střelou z přímého kopu Vorlický a upravil tak na konečných 2:4.Dnes jsme nepodali dobrý výkon a hosté zaslouženě vyhráli.
SESTAVA:Urbánek Jiří-Vašíček Luboš"K",Korytář Jan,Urbánek Marek-Štrajt Petr,Kučera Martin-Eliáš Lumír,Maroši Jan,Mikšovský Petr-Pernica Marek,VorlickýJiří.
STŘÍDÁNÍ:46.minuta Stupka Jakub za Marka Urbánka
                75.minuta Fiala Jiří za Petra Štrajta
                75.minuta Skalický Stanislav za Petra Mikšovského
PŘIPRAVENI:Voráč Tomáš
ŽK: 36 minuta Korytář Jan (faul)
      37.minuta Mikšovský Petr (faul)