Vilémovice-Vavřivec 2:1 (0:0)

29.05.2012 07:04

V neděli nás čekal velmi nebezpečný soupeř a to aktuálně 11.tým tabulky Vavřinec.V minulém kole porazil lídra tabulky Lipůvku na svém hřišti 4:3 a to hovoří za vše.Našemu mužstvu chyběli zraněný P. Mikšovský a potrestaný Školař.Naopak do zápasu naskočili Jan Fiala a minule chybějící Eliáš.
Od prvních minut byla patrná snaha našich hráčů" vlétnout" na soupeře a od začátku diktovat tempo utkání.Již ve 4. minutě nebezpečně vystřelil Martin Kučera a jeho střela orazítkovala břevno soupeřovi branky.Bohužel nás postihla další smůla,kdy si Petr Flek poranil koleno a musel ho nahradit Roman Zouhar. I přes tento nepříjemný moment naši hráči ohrožovali branku soupeře.Nebezpečně stříleli Honza Fiala a také M .Mikšovský. A naopak hosté ve 30.minutě zahrozili nebezpečnou hlavičkou po rohovém kopu.A když volný přímý kop Jirky Fialy usměrnil Sedlařík k naší smůle do tyče ,šlo se do kabin za bezbrankového stavu.
Druhou půli jsme začali ,tak jak o poločase nabádal trenér naše hráče a to aktivitou,pohybem, důrazem a trpělivostí.V 56.minutě několikanásobná dorážka Martina Kučery a Ondry Sedlaříka brankou ještě neskončila.Nicméně góĺ už doslova visel ve vzduchu.Dočkali jsme v 58. minutě ,kdy přihrávku M.Mikšovského z pravé strany hřiště přetavil v náš úvodní gól Eliáš 1:0!Vstřelený gól naše hráče nabudil a chtěli přidat další.V 66 minutě M.Mikšovský střílel těsně nad o minutu později náš tlak korunoval opět Eliaš,který si před pokutovým územím narazil míč s Janem Fialou a svůj průnik do pokutového území zakončil střelou z úhlu 2:0! Sotva opadla radost z druhé branky hoste v 69. minutě nás po menší nedorozumění v obraně potrestali .gólem 2:1 . Naši hráči se,ale rychle vzpamatovali a dál útočili Martin Kučera střílel v 71.minutě těsně vedle.Závěr utkání byl napínavý a dramatický s šancemi na obou stranách za zmínku stojí zejména únik Sedlaříka z poloviny hriště kdy obešel i brankáře a z úhlu podruhé v utkaní trefil tyč. A už tu byl závěr utkáni ve kterém jsme zvítězili 2 :1!
Žluté karty:Urbánek Marek,Fiala Jiří

SESTAVA:Urbánek Jiří-Stupka Jakub,Vašíček Luboš,Fiala Jiří,Urbánek Marek-Flek Petr,Kučera Martin-Eliáš Lumír ,Michal Mikšovský , Sedlařík Ondřej-Fiala Jan

Střídali: 5.minuta Zouhar Roman za Petra Fleka
80. minuta Staňa Skalický za Romana Zouhara
90.minuta Radek Kučera za Ondry Sedlaříka
Připraven byl ještě Milan Kučera,