VILÉMOVICE - VAVŘINEC 4:1 (1:1)

01.09.2014 19:31

Poslední prázdninovou neděli jsme přivítali na našem hřišti tým Vavřince. Po vítězství v Doubravici jsme chtěli naplno bodovat i doma a pokračovat ve vítězné šňůře.
Zápas začal za velmi silného deště a terén se stával těžký pro obě mužstva.Lépe jsme se s tím v úvodu utkání vypořádali my a již ve 4.minutě vystřelil z hranice pokutového území Vorlický st.,gólman hostí míč vyrazil a Talafa míč vrátil do branky a otevřel skóre zápasu 1:0.V minutě 9. si oba akci zopakovali ale tentokrát se stav zápasu neměnil.Hosté se do vážnějších situací dostali až o něco později a vyslali na naši branku nebezpečné střely ,ale Urbánek byl na místě.V minutě 30 jsme si vytvořili několik dobrých příležitostí ke skórování ,ale neproměnili jsme je.Největší šanci jsme si vytvořili v minutě 38.ale jak střílející Vorlický st tak dorážející P.Mikšovský neproměnili. Toho využili hosté a po naší chybě ve středu hřiště v minutě 41.z protiútoku srovnali stav 1:1.V minutě 45.mohli jít dokonce do vedení,ale po přímém kopu hostující útočník z následné dorážky mířil mimo.Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu.
Začátek druhé půle byl vyrovnaný a hra se odehrávala spíše ve středu hřiště. Až v minutě 59.unikl po křídle Vorlický st. a poslal milimetrovou přihrávku na Pernicu,který míč umístil přesně k tyči a překlopil vítězství na naši stranu.2:1.Po našem gólu jsme převzali otěže utkání a vytvořili si několik velmi dobrých příležitostí,ale k naší smůle jsme je nevyužili.Na další gól jsme si museli počkat do 72.minuty ,kdy po rohu Vorlického st. nejvýše vyskočil Pernica a hlavou zvýšil na 3:1.V minutě 85. střídající Filip Urbánek po přihrávce P.Mikšovského povedenou střelou z hranice pokutového území mířil přesně k bližší tyči 4.1.Do konce se toho již moc nestalo a my si připsali další vítězství.
SESTAVA:Urbánek Jiří-Stupka Jakub,Korytář Jan,Urbánek Marek,Kučera Martin-Eliáš Lumír,Maroši Jan "K",Talafa Radek,Mikšovský Petr-Pernica Marek,Vorlický Jiří st.
STŘÍDÁNÍ: 46.minuta Hlaváček Filip za Jiřího Urbánka
                46.minuta Vorlický Jiří ml. za Martina Kučeru
                78.minuta Urbánek Filip za Radka Talafu.
ŽK:66.minuta Stupka Jakub (faul)