VILÉMOVICE - ŠOŠŮVKA 3:1 (2:0)

09.10.2014 22:32

V dalším kole okresního přeboru jsme přivítali v sobotu 4.10 na našem hřišti tým Šošůvky ,se kterým máme vyrovnané souboje nepostrádající dramatičnost do poslední minuty.
Začátek zápasu se začal šancemi hostů a Hlaváček musel předvést dva super zákroky.My jsme odpověděli až v 9.minutě přímým kopem ,který zahrával Maroši a jeho zprvu nenápadná střela orazítkovala tyč.Hosté byli stále aktivnější ,ale jejich nebezpečné akce se nám podařilo ubránit.Otřepané klišé nedáš - dostaneš platilo i tuto sobotu . V minutě 23.vyvezl míč z naší poloviny hřiště Vorlický st a přesnou přihrávkou našel Korytáře ,který střelou podél brankáře otevřel skóre utkaní 1:0.V minutě 26. se uvolnil před pokutovým územím Kašpárek,ale jeho střela postrádala razanci.V minutě 37. přiklepl míč Vorlický ml Marošimu ,který se do něj parádně opřel a jeho střela z 30 metrů vymetla levý horní roh branky hostů 2:0.V první půli se nám podařilo vytěžit z minima maximum a odměnou nám byl dvoubrankový náskok.
Úvod druhé půle byl vyrovnaný a hrálo se především ve středu hřiště ,za zmínku stála jen rychlá akce hostů ,se kterou si poradil brankář Hlaváček .My jsme odpověděli přímým kopem Marošiho ,avšak brankář hostů byl na místě.Z přibývajícím časem jsme byli aktivnější a vytvořili si další šance. V minutě 81 po akci Marošiho a Kašpárka pálil tvrdě Vorlický ml ,ale gólman hostů skvěle zasáhl a míč vyrazil.V minutě 83.převzal míč před pokutovým územím hostů Korytář povodil si s trochou štěstí obránce a nacentroval před branku,kde si naběhl Vašák a pohotově a hlavně přesně napálil míč pod břevno 3:0.Hostům se již jen podařilo snížit po autovém vhazovaní se hlavou trefil Krátký a upravil na konečných 3:1.Naši hráči předvedli bojovný,disciplinovaný a taktický výkon a zaslouženě vyhráli.
SESTAVA : Hlaváček Filip- Kučera Martin,Vašíček Luboš "K",Vorlický Jiří st,Urbánek Marek-Kašpárek Michal,Maroši Jan,Vašák Miloš,Urbánek Filip-Vorlický Jiří ml,Korytář Jan.
STŘÍDÁNÍ :84 .minuta Kučera Josef za Filipa Urbánka
                 89.minuta Zouhar Josef za Michala Kašpárka