VILÉMOVICE - ŠOŠŮVKA 2:3 (1:1)

30.05.2014 18:07

V neděli 25.5. jsme hostili aktuálně druhý tým tabulky a to mužstvo Šošůvky ,u nich jsme prohráli 2:3 a tak jsme jim měli co vracet a potvrdit doma výhru na Lipůvce.
Zápas jsme začali aktivně a hned ve druhé minutě jsme po rohu ,udělali závar v pokutovém území hostů,avšak bez gólové tečky.V 5.minutě vyzkoušel pozornost našeho brankáře hostující Sehnal ,ale jeho střela postrádala razanci.V minutě 10 Eliáš zpracoval dlouhý nákop ,ale jeho technická střela šla nad.O chvíli později nebezpečně centroval do naší šestnáctky Obalil ,jeho centr však nenalezl adresáta.V minutě 18. byl na hranici pokutového území faulován Maroši,míč si postavil Vorlický a jeho přímý kop zapadl přesně do šibenice 1:0.Běžela minuta 20.Kučera přesnou přihrávkou našel Pernicu,ten se s míčem otočil a jeho sřelu vyrazil brankář hostí.Do slibných šancí se dostali také Vorlický a P.Mikšovský ,ale neproměnili.Z hostů nás zlobil zejména rychlý Obalil,který se snažil vytvořit střelecké příležitosti pro své spoluhráče,naštěstí pro nás bez gólového efektu.V závěru poločasu se nám nepodařilo odkopnout míč do bezpečí ,hosté zahrávali roh po něm udělali závar v naší šestnáctce a střelou pod břevno naši chybu potrestali 1:1.
Druhý poločas jsme začali opět aktivně a chtěli jsme odčinit gól do šatny a strhnout vedení na svoji stranu.To se nám podařilo v minutě 48.P:Mikšovský zahrával na polovině hřiště přímý kop ,na jeho centr si naskočil Pernica a hlavou mířil přesně k tyči 2:1.Neuběhly snad ani dvě minuty a hosté nás nachytali v nedbalkách v našem pokutovém území a pohodlně do odkryté branky srovnali krok 2:2.V minutě 55 se v šanci ocitl Vorlický ,ale neuspěl.Hosté nezaháleli a jejich akcím jsme museli věnovat velkou pozornost. V dobré pozici se ocitl také M.Mikšovský ,ale scházel mu v koncovce klid.V minutě 73 se okolo našich obránců obtočil hostující záložník a tvrdou a přesnou střelou nedal Urbánkovi šanci a zajistil hostům vedení 2:3.O chvíli později se hosté dostali do další šance ,ale nevyužili ji.V minutě 86.poslal Pernica vysoký nákop pouze do břevna . V závěru utkání se již nic nezměnilo a tak hosté odjeli domů s tříbodovým ziskem .
SESTAVA :Urbánek Jiří-Stupka Jakub,Vašíček Luboš "K" ,Korytář Jan,Urbánek Marek-Eliáš Lumír,Maroši Jan,Kučera Martin,Mikšovský Petr-Pernica Marek,Vorlický Jiří.
STŘÍDÁNÍ: 51 minuta Mikšovský Michal za Martina Kučeru.
PŘIPRAVENI:Skalický Stanislav,Vávra Petr,Kašpárek Michal,Němec Kamil.
ŽK: 55.minuta Mikšovský Petr (faul).