VILÉMOVICE - SOBĚŠICE 5:1 (2:1)

19.09.2017 06:45
V neděli 17.9. jsem  na našem hřišti přivítali tým Soběšic a chtěli jsme zlomit poslední dvě porážky,i když jsme Soběšice ještě v soutěži 1.B. třídy neporazili.
                              Zápas začal vzájemným oťukáváním a v první šanci jsme se objevili my ,ale Švihálek tísněn neměl k zakončení dostatek času.Zápas se hrál za vytrvalého deště a tak  terén byl pro obě mužstva velmi těžký.V minutě 19. se do pokutového území protáhl Švihálek a střelou z úhlu otevřel skóre utkání 1:0.O dvě minuty později zahrával roh Švihálek míč na první tyči prodloužil Jarůšek,a do branky ho pohotově uklidil  Kašpárek 2:0.Hosté se ke slovu dostali v minutě 30,když parádní střelou z přímého kopu  vymetl levý  horní roh naší branky hostující kapitán Svoboda a snížil na 2:1.V závěru první půle jsme měli možnost navýšit svůj náskok ,ale Švihálek míč z rohového kopu zakroutil k naší smůle do tyče.Pořádně brankáře hostů prověřila technická střela Poluse  a také hlavička Randuly ,bohužel bez gólového efektu.Po první půli jsme drželi těsný náskok.
             Druhou půli jsme začali sebevědomě s cílem přidat uklidňující třetí gól,Kučerovi se to hlavou ještě nepovedlo,ale v minutě 51. se prosmýkl kolem hostujících obránců  Jarůšek a předložil lahůdkovou přihrávku Švihálkovi ,který přesnou střelou k tyči zvýšil naše vedení na 3:1.Hosté se nevzdávali a chtěli zápas zdramatizovat,ale Urbánek   skvělým zákrokem šanci hostů po rohovém kopu zneškodnil.Střelou to zkoušel i Polus ,ale po přihrávce Kučery mířil nad.V minutě 67 se ve středu hřiště uvolnil Polus ,přesnou přihrávkou našel rozběhnutého Opletala,který technickou střelou překonal hostujícího brankáře a navýšil naše vedení na 4:1.V 71 .minutě  se dostal do úniku Jarůšek,ale své sólo zakončil střelou z úhlu do tyče.Břevno zazvonilo i na naší straně po zprvu nenápadné střele hostů .Gólový účet zápasu byl naplněn v minutě 76.Švihálek našel přihrávkou Jarůška ,který přesnou střelou k tyči  překonal brankáře hostů po páté 5:1.Závěr zápasu  jsme si již pohlídali a dovedli jej do vítězného konce a připsali si zaslouženě tři body.
 
 
SESTAVA: Urbánek Jiří - Vašíček Luboš "K",Kasálek Martin,Duchovný Robin - Kučera Martin,Opletal Petr,Randula Radek,Polus Jiří,Kašpárek Michal - Švihálek Martin,Jarůšek Tomáš.
 
 
 
STŘÍDÁNÍ: 72.minuta Zmeko Ondřej za Michala Kašpárka.
                    81.minuta Urbánek Filip za  Tomáše Jarůška.
 
 
PŘIPRAVENI : Azbayar Azzaya,Korytář Jan.