VILÉMOVICE - SOBĚŠICE 3 : 0 ( 0 : 0 )

31.10.2018 11:59

 

V neděli 28.10.2018, v den státního svátku,  jsme přivítali ve šlágru kola  aktuálně vedoucí tým tabulky 1 . B třídy  Soběšice, ale i přesto jsme chtěli uspět a v domácím utkání vyhrát.

Začátek zápasu lépe vyšel nám, a hned ve třetí minutě pálil nebezpečně Heger, ale brankář hostů Křižák míč vyrazil na  roh. O chvíli později se do pokutového území prodral Marek Pernica, který nabil míč Jarůškovi, ale jeho střela šla těsně mimo. Hosté odpověděli hlavičkou Rožce, která šla těsně mimo naší branku. Z přímého  kopu zkoušel štěstí hostující Polus, ale jeho pokus zastavila zeď. Dobrou střelu vyslal  na branku hostů po přiklepnutí Opletala Jarůšek, ale Křižáka opět nepřekonal. Hezkou kombinační akci rozehrál Kasálek, přihrál Hegerovi, ten Jarůškovi, který nasměroval míč na Kuropatu, jeho střelu vyrazil parádním zákrokem Křižák. V 30. minutě pálil nebezpečně Heger, ale jeho střelu v poslední chvíli nadzvedl jeden z obránců hostů. Hosté poté zahrozili několika nebezpečnými rohovými kopy, naštěstí se jim je nepodařilo dorazit do branky a jeden z nich musel hasit v  poslední chvíli odkopem Siegl. V závěru půle zahrozil dvěma rychlými průniky Kuropata, bohužel bez gólového efektu. Do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

Druhou půli jsme začali znovu aktivně a Kasálek potáhl  míč po levé straně hřiště, ale jeho přihrávku před branku nikdo nezužitkoval. V šanci se po rohu objevil Maška, ale jeho střela šla těsně nad branku. Po dalším rohu, který zahrával Kasálek, jsme udělali v pokutovém území hostů závar, míč však do branky nedopravil ani Marek Pernica, ani Kuropata. Hosté odpověděli parádní střelou Králíčka, která olízla břevno naší branky. V 61. minutě se dostal k míči ve středu hřiště Opletal, přihrál Hegerovi, ten prodloužil na Kasálka, který  tečovanou střelou k bližší tyči  otevřel skóre zápasu 1:0. O chvíli později se dostali do šance také hosté, a tentokrát oni vytvořili v našem pokutovém území zmatek, míč se dostal  Rožcovi, ale ten mířil těsně mimo. Pěknou kombinační hru rozehrálo trio Heger, Kuropata a Jarůšek, který  v koncovce neuspěl. V 73. minutě Heger poslal míč na Kasálka, ten dal z první na Jarůška a jeho střela zapadla přesně k vzdálenější tyči a bylo to 2 :0! Další hezkou akci rozehrál Kasálek, míč šel na Jarůška, který dal Opletalovi, jeho střela byla v poslední chvíli zablokována hostujícími obránci. V individuální akci se objevil Jarůšek, ale dostal se do velkého úhlu a tak jeho střela šla pouze do boční sítě. Běžela 81. Minuta, k míči se ve středu hřiště dostal Opletal, přihrál Jarůškovi, ten dal z první na Hegera, který střelou ke vzdálenější tyči navýšil skóre na 3 : 0. V závěru zápasu ještě parádní střelou orazítkoval spojnici tyče a břevna Azbayar. Konec zápasu se blížil a my jsme si připsali zasloužené vítězství.

 

SESTAVA:  Kyzlink Jakub - Pernica Marek, Siegl Patrik, Maška Josef "K", Duchovný Robin, Kuropata Radomír (86. min Kučera Martin), Heger Tomáš, Randula Radek, Opletal Petr (82. min Azbayar Azzaya), Kasálek Martin, Jarůšek Tomáš.


PŘIPRAVENI: Urbánek Filip, Vašíček Luboš, Pernica Lukáš.