VILÉMOVICE - SOBĚŠICE 2:5 (2:2)

05.06.2016 19:24

Netradičně v pátek  a to 3.6. jsme se  na domácím hřišti utkali se Soběšicemi ,se kterými jsme u nich na podzim prohráli a tak jsme jim měli co oplácet.

    Úvod zápasu vyšel lépe nám a hned v 7.minutě přistrčil Štrajt do běhu Švihálkovi,který tvrdou střelou k bližší tyči otevřel skóre utkání 1: 0.Běžela minuta 15 a na roh Švihálka jen těsně nedosáhl Blažek.O minutu později se po rychlé akci na levé straně hřiště dostal k míči hostující Kočař a pohotovou střelou srovnal 1:1.V  minutě 25 hosté zahrávali roh ,který  zakončili střelou do boční sítě.O chvíli později Štrajt posunul míč na Eliáše ,ale jeho střelu brankář hostů vyrazil.Běžela minuta 28 a k odraženému míči se dostal na hranici našeho pokutového území Kočař ,který  prostřelil všechno co mu stálo v cestě a dal na 1:2.O čtyři minuty později potáhl míč na levé straně  Urbánek a  přesnou přihrávkou  našel volného Štrajta ,který  míč dorazil do branky a srovnal na 2:2.V minutě 40 hosté  nebezpečnou akci zakončili nad.Poločas tedy skončil smírně.

    Druhá půle začala šancemi hostů ,kteří  zaměstnávali naši obranu . V minutě 61. se po naší chybě na pravé straně hřiště dostal k míči Kočař a technickou střelou dostal hosty do vedení 2:3.  Nám se hra nedařila ,tak jak jsme si představovali a do šancí jsme se takřka nedostávali. V minutě 78. jsme opět chybovali a hostující Kočař vystihl naši rozehrávku  a obloučkem přehodil našeho brankáře 2 :4. .O dvě minuty později  se po nedorozumění v našich zadních řadách dostal k míči Kočař a  zvýšil už na 2 :5.V minutě 84 se v naší jediné šanci objevil Kučera ,ale brankář hostů si z jeho střelou poradil.Hosté byli hlavně v druhé půli lepší  a zaslouženě vyhráli.

SESTAVA :Kyzlink Jakub - Duchovný Robin,Maška  Josef "K",Blažek Ondřej,Urbánek Marek - Korytář Jan,Opletal Petr,Kučera Martin,Eliáš Lumír - Štrajt Petr,Švihálek Martin.
STŘÍDÁNÍ : 46.minuta Fiala Jiří za Lumíra Eliáše
                  76.minuta Vašíček Luboš za Jana Korytáře.