VILÉMOVICE - SOBĚŠICE 1:1 (1:0)

29.05.2017 23:05
V dalším domácím utkání jsme poslední květnovou neděli 28.5. hostili tým Soběšic ,který jsme ještě neporazili a tak jsme to chtěli napravit.
          Začátek zápasu lépe vyšel hostům a ti se objevili ve dvou velmi nebezpečných šancích ,naštěstí se nám je podařilo ubránit.My jsme si první příležitost vypracovali až v minutě 10 ,ale střela Opletala šla mimo.Běžela minuta 15 a hosté způsobili v našem pokutovém území pořádný závar ovšem Urbánek jejich pohotovou dorážku vytěsnil na roh.V minutě 22 vybojoval Zmeko na soupeři aut,rychle ho rozehrál na rozběhnutého Švihálka ,ten pláchl obráncům a předložil lahůdkovou přihrávku dobíhajícímu Grossovi,který přesnou střelou k tyči zajistil našim barvám vedení 1:0.Hosté zbraně nesložili a snažili se nepříznivý vývoj utkání zvrátit .Ve dvou dobrých šancích se objevil Cupák ,který zaměstnával naši obranu v první půli  z hostujících hráčů nejvíc,ovšem jednu střelu mu lapil super zákrokem Urbánek a druhou namířil nad naši branku.V samotném závěru to zkoušel Cupák technickou střelou ,která naštěstí šla vedle.Po první půli jsme tedy hájili těsný náskok.
              Druhou půli jsme zahájili lépe my a hned v minutě 51.vyslal Opletal kolmou přihrávkou do úniku Švihálka,který obstřelil brankáře ,ale střela těsně minula branku hostů.Do úniku se dostal i Kučera ,který obešel brankáře ,ale jeho přihrávku na Zmeka odkopli do bezpečí hostující obránci.  
Hosté to zkoušeli z přímých kopů ,které zahrával zkušený Macík, jeden mu bravurním zákrokem vyrazil Urbánek,druhý šel těsně mimo.V těchto fázích utkání jsme vyklidili pole a hosté nás přehrávali ,ale naštěstí se jim to nepodařilo vyjádřit gólově.V minutě 76 se v nebezpečné šanci objevil Macík,který rychlou akci hostů zakončil vedle.Pojistit náskok jsme mohli v minutě 81,ale 
přímý kop ,který zahrával Švihálek reflexivním zákrokem brankář hostů vyrazil.O dvě minuty později se po závaru v pokutovém území hostů dostal k odraženému míči Zmeko,jeho střela šla však těsně nad. V minutě 87 se hostům  přece jenom ,podařilo vyrovnat,když rohový kop Mrázka nešťastně tečoval do naší branky Korytář 1:1.Do konce už mnoho času nezbývalo a tak zápas nakonec skončil smírně.
SESTAVA: Urbánek Jiří - Duchovný Robin,Kasálek Martin,Blažek Ondřej,Dornay Jan - Kučera Martin,Opletal Petr,Randula Radek,Gross Miroslav - Švihálek Martin "K",Zmeko Ondřej.
STŘÍDÁNÍ: 73:minuta Korytář Jan za Miroslava Grosse
PŘIPRAVENI:  Kyzlink Jakub,Vašíček Luboš,Azbayar Azzaya 
ŽK :74.minuta Švihálek Martin (faul)