VILÉMOVICE - SLOVAN BRNO 0:0

05.10.2016 20:26

První říjnovou neděli 2.10.  jsme hostili tým Slovanu  Brno a  chtěli jsme ukončit  zatím marné čekání na první výhru v letošní sezóně.

                         Začátek zápasu byl z obou stran opatrný,první se osmělili hosté a v minutě 7 po své šanci mířili těsně nad.Běžela minuta 10 a Dornay potáhl míč po levé straně hřiště,přihrávkou našel Švihálka,který tísněn střílel mimo branku.Opět tady byli hosté ,kteří se po rychlé akci dostali až na dostřel naší branky ,ale Kyzlink byl na místě.V minutě 22 se ocitl v šanci Zmeko,střílel ale mimo.O chvíli později Maška dlouhou přihrávkou vybídl do úniku Zmeka,jeho přihrávku ale zablokovali hostující obránci.  V minutě 37 musel znovu zasahovat Kyzlink proti šanci hostů.Poločas uzavřela po rohu Dornaye hlavička Korytáře nad.
                        Druhá půle začala naší akcí ,kdy po přihrávce Korytáře mířil nad Švihálek.Na druhé straně tu byla rychlá akce hostů  a Kyzlink měl plné ruce práce s její likvidací.V minutě 64. zastavil Kyzlink hostujícího hráče v našem pokutovém území v rozporu z pravidly,následovala penalta ,ale Kyzlink ji vynikajícím zákrokem zneškodnil.V minutě 70 hlavička Pernici mířila těsně nad.Běžela minuta 83 a za urážku rozhodčího byl vyloučen  hostující  Hanák.My jsme převahu jednoho muže v poli nevyužili ,naopak v závěru zápasu měli dobrou příležitost ke skórování hosté  ,naštěstí  mířili mimo a tak utkání skončilo nerozhodně. 
SESTAVA : Kyzlink Jakub - Blažek Ondřej,Maška Josef "K",Duchovný Robin - Mareček Lukáš,Kučera Martin,Opletal Petr,Dornay Jan - Korytář Jan,Švihálek Martin,Zmeko Ondřej.
STŘÍDÁNÍ:60.minuta Pernica Marek za Jana Korytáře
                       67.minuta Eliáš Lumír za Petra Opletala 
                       76.minuta Štrajt Petr za Martina Švihálka.
PŘIPRAVENI: Urbánek Marek,Vašíček Luboš,Kašpárek Michal.