VILÉMOVICE - SLOUP 3:3 (2:2)

26.08.2013 18:31

Na třetí kolo okresního přeboru nám los předurčil tým Sloupu ,který hraje okresní přebor již dlouho a vždy se pohybuje v horních patrech tabulky.
Zápas pro nás začal dobře a již ve 3 minutě se po Pernicově přiťuknutí dostal do šance P.Mikšovský ,ale neproměnil.Místo další šance ,však přišel přímý kop hostů a tečovaná střela z 30 metrů skončila v opačném rohu branky než očekával brankář Urbánek 0:1.My jsme také měli možnost zahrávat přímý kop, ale střelu Marošiho vyrazil brankář na roh.V minutě 14. si výkop Korytáře zpracoval Pernica ,ale střela mu nesedla . Trestňák měl možnost zahrávat také Korytář ,ale i z jeho střelou si brankář hostů poradil.O chvíli později se do šance prokličkoval Eliáš ,gól z toho také nebyl.V minutě 22. Eliáš prostrčil míč do šestnáctky Pernicovi,ten byl faulován a z nařízené penalty vyrovnal Maroši 1:1.Minuta 29. a znovu Maroši z přímého kopu střílel těsně mimo.Běžela minuta 34.Maroši vybídl do šance Pernicu ten se zbavil obránce a střelou mezi nohy brankáře nás poslal do vedení 2:1.Přestože jsme hráli velmi aktivně tak jsme první půli nedotáhli do vítězného konce v minutě 40.zastavil hostujícího Sekaninu v rozporu z pravidly Korytář a z pokutového kopu určil hostující útočník výsledkovou podobu první půle 2:2
Druhá půle začala pronás opět náporem a v minutě 50. Vorlický utekl obráncům a dlouhou podélnou přihrávkou našel Štrajta a ten doklepl míč do odkryté branky a zajistil nám opět vedení v zápase 3:2.V minutě 58 se protáhl na hranici pokutového území opět Vorlický a jeho tečovaná střela skončila na břevně.Přestože se v dalších šancí objevili Vorlický a Pernica udeřilo na druhé straně v minutě 66. hosté zahrávali z úhlu přímý kop a znovu tečovanou střelou srovnali na 3:3.V minutě 70. zahrával trestňák Maroši a jeho krásně zakroucenopu střelu zlikvidoval bravurním zákrokem hostující gólman.Hosté se v šanci objevili po rohu ,ale hlavou mířil hostující útočník vysoko nad.Zvrátit vítězství se pokoušel svou dravostí Vorlický a střelami z dálky Kučera ,ale neuspěli .A když ani hosté nic nevymysleli dospěl zápas do remízového konce.
SESTAVA:Urbánek Jiří-Fíbek David,Vašíček Luboš "K",Korytář Jan,Urbánek Marek-Eliáš Lumír,Kučera Martin,Maroši Jan,Štrajt Petr-Mikšovský Petr,Pernica Marek.
STŘÍDÁNÍ:48.minuta VorlickýJiří za Davida Fíbka
PŘIPRAVENI: Zouhar Josef,Zouhar Roman,Burgr Tomáš
ŽK:38.minuta Pernica Marek (nesportovní chování)
      61.minuta Mikšovský Petr (faul)

      80.minuta Kučera Martin (faul)