VILÉMOVICE - SLOUP 0:6 (0:3)

20.08.2012 17:31

                 V neděli 12.8.2012 v 16:30 začalo historicky první utkání TJ Vilémovice v okresním přeboru.Možnost výkopu jsme měli my a tak se jako první z našich v okresním přeboru dotkl míče M.Mikšovský.
              Zápas jsme začali velmi sympaticky a útočně , vytvořili jsme si šance, ale bohužel ani hlavička M:Mikšovského ani jeho tvrdá střela gólem neskončila.Zkušení hosté nás potrestali za váhavou rozehrávku ve středu hřiště a hostující záložník Kleveta tvrdou střelou otevřel skóre 0:1.Naši hráči zbraně nesložili a snažili se o vyrovnání .V minutě 27. unikl po křídle Mirek Gross a jeho centr málem skončil vlastním gólem.V minutě 29. opět Gross vysunul Sedlaříka a ten trefuje břevno opakovanou dorážku poslal v těžké pozici Gross nad branku.O dvě minuty později dostal kousek prostoru opět hostující Kleveta a tvrdou střelou mířil naštěstí vedle.Jenže v minutě 35. hosté udeřili znovu centr z pravé strany umísťuje hostující útočník Mikulášek hlavou do naší branky 0:2.A v minutě 38. po autu a centru z levé strany si míč zpracoval hostující Svoboda z hranice pokutového území prostřelil našeho brankáře 0:3.A tak se šlo do kabin za pro nás příliš krutého stavu.
           Druhá půle začala pro nás trochu lépe v minutě 55. byl asi nedovoleně faulován Eliáš,ale rozhodčí penaltu neodpískal.V 59 minutě trestný kop M.Mikšovský poslal těsně vedle.V minutě 62 tvrdá střela Martina Kučery šla také těsně mimo.A tak nás hosté znovu potrestali.Po křídle unikl hostující Petržel a podél našeho brankáře zvýšil už na 0:4.A v minutě 71. unikl po křídle opět Petržel a jeho zpětnou přihrávku přetavil už v pátý gól v naší síti Mikulášek 0:5.Naši hráči se snažili alespoň o čestný úspěch,ale ani Grossovi ani Eliášovi se to nepovedlo.A tak na druhé straně dostal opět kousek prostoru opět Kleveta a hlavou po centru z levé strany překonal našeho brankáře 0:6.Výsledek je pro nás velmi krutý , příliš jsme zaplatili nováčkovskou daň.
SESTAVA:Urbánek Jiří-Stupka Jakub,Fiala Jiří "K",Vašíček Luboš,Urbánek Marek-Kučera Martin,Šebela Michal-Eliáš Lumír,Mikšovský Michal,Sedlařík Ondřej-Gross Miroslav.
STŘÍDÁNÍ:60.minuta Kučera Ondřej za Ondřeje Sedlaříka
                82.minuta Skalický Stanislav za Michala Šebelu
 PŘIPRAVENI:Zouhar Roman,Zouhar Josef
ŽK 0