VILÉMOVICE - SLAVKOV 3:2 (2:0)

19.06.2016 19:36

V sobotu 18.6. jsme v posledním utkání  I.B třídy hostili tým Slavkova a tak jsme se chtěli  v domácím prostředí rozloučit  vítězstvím  a dobrým výkone.

     Zápas  pro nás začal  velmi dobře a již v šesté minutě  se do míče opřel Švihálek a přesnou  střelou z hranice pokutového území otevřel skóre utkání 1 :0. Po gólu se hra vyrovnala a odehrávala se spíše ve středu hřiště.V minutě 20 se v šanci ocitl Švihálek,ale brankář hostů byl na místě.Hosté se v minutě 25 ocitli také v dobré příležitosti,mířili však vysoko nad.Běžela minuta 32  na roh Švihálka si naběhl Fiala ,ale brankář hostů míč vyrazil.V minutě 35 byl před  pokutovým územím faulován Švihálek ,sám zahrával přímý kop a střelou přesně k tyči zvýšil náš náskok už na 2 : 0.Těsně před koncem první půle rozehráli hezkou akci Pernica se Štrajtem ,ale střelu Štrajta brankář zneškodnil.Poločas tedy pro nás skončil nadějným náskokem.

     Druhá půle začala náporem hostů a Kyzlink  třemi skvělými zákroky během krátké chvíle držel čisté konto.Vzápětí hosté mířili těsně nad.V minutě 52 se hostům podařilo snížit ,když měl Matocha dostatek času  k zakončení a překonal našeho brankáře  2:1.Hosté nabuzení gólem dál útočili a vytvářeli si šance.Nám se hra vůbec nedařila  a nedokázali jsme se dostat do nějaké vážnější příležitosti za zmínku stojí snad  jen střela Švihálka po přihrávce Štrajta,se kterou si gólman hostů poradil.Běžela minuta 78. a po naší chybě  hostující Strnad  tvrdou střelou srovnal 2 : 2.V minutě 82.si hosté vytvořili nebezpečnou šanci střela šla však těsně nad.Když už se zdálo ,že utkání  dospěje do nerozhodného stavu,našel v minutě 87 Štrajt dobrou přihrávkou Pernicu ,který přehodil hostujícího brankáře a poslal nás do vedení 3:2.I když byli  hosté druhý poločas lepším týmem,tak  se jim již srovnat nepodařilo a tak  jsme v posledním utkání sezony vyhráli.

SESTAVA : Kyzlink Jakub - Duchovný Robin,Fiala Jiří, Blažek Ondřej,Urbánek Marek - Kašpárek Michal,Švihálek Martin,Kučera Martin,Korytář Jan  "K" - Pernica Marek,Štrajt Petr.
STŘÍDÁNÍ : 78.minuta Vašíček Luboš za Jana Korytáře 
                  89.minuta Vávra Petr za Petra Štrajta.
ŽK:38.minuta Pernica Marek (faul)
     56.minuta Kašpárek Michal ( faul)
     85.minuta Duchovný Robin (faul)