VILÉMOVICE - RUDICE 3:2 (0:1)

15.08.2013 17:26

 

V neděli 11.8. v 16:30 začal další ročník okresního přeboru a my přivítali tým Rudice,se kterým jsme končili minulý ročník a remizovali 3:3.Doma nám ale povinnost velela vyhrát.
V úvodních minutách se objevil v náznaku šance Marek Pernica .Za hosty se v dobrých příležitostech objevil dvakrát Zouhar ,ale poslal míč hlavou nad.Naši hráči si dobrým pohybem vytvořili šance ,ale jak střela Kučery,tak tečovaná rána P.Mikšovského gólem neskončili. V minutě 22.si vyměnili míč Vorlický s Marošim, ale jejich spolupráce ke gólu nevedla.Běžela minuta 25. a po našem nedůrazném odkopu se míč dostal ke Krátkému a ten střelou k tyči poslal hosty do vedení.I přes obdrženou branku jsme nepolevovali v aktivitě a snažili se vyrovnat v minutě 27.si Vorlický narazil s Kučerou,ale střelu Jirky Vorlického vykopl na brankové čáře stoper Konečný.V minutě 32. zahrával přímý kop Korytář a hlavičku Fialy reflexivně vyrazil gólman hostí.Gólman hostí musel ještě do poločasu zasahovat proti střelám Vorlického a Marošiho.Hosté na sklonku první půle zahrával přímý kop ,střela Zouhara však šla těsně mimo.
Začátek druhém půle nám vyšel dokonale a Korytář parádní střelou z přímého kopu srovnal na 1:1.Hned dvě minuty na to jsme ,ale zaváhali v obraně a hostující Stehlík našel v našem pokutovém území Zouhara a ten přesnou hlavičkou poslal hosty do vedení 1:2.V minutě 58. jsme zahrávali přímý kop a parádní střelu Marošiho neméně skvělým zákrokem vyrazil gólman hostí.Hosté měli také přiležitosti, ale podařilo se nám je vždy ubránit.V minutě 68.vybojoval ve středu hřiště míč P:Mikšovský poslal ho Marošimu ten do úniku Vorlickému ,který předběhl hostující obránce a střelou podél brankáře srovnal na 2:2.Naši hráči si vytvořili hned další šance a snažili se vítězství strhnout na naši stranu.Šance měli po přihrávkách Marošiho jak Vorlický tak Pernica,který se ocitl tváří v tvář hostujícímu brankáři ,ale neproměnil .Z úhlu to zkoušel i Marek Urbánek,ale těsně mimo.V minutě 85. se rychlý Vorlický dostal do pokutového území byl faulován a z nařízené penalty Maroši strhl vítězství na naši stranu 3:2.Naši hráči tak po dobrém výkonu zaslouženě vyhráli.
SESTAVA: Urbánek Jiří-Vašíček Luboš "K"-Korytář Jan-Mikšovský Petr-Fiala Jiří,Kučera Martin-Eliáš Lumír,Maroši Jan,Štrajt Petr-Pernica Marek,Vorlický Jiří.
STŘÍDÁNÍ:65.minuta Urbánek Marek za Petra Štrajta
65.minuta Stupka Jakub za Jiřího Fialu
87.minuta Skalický Stanislav za Petra Mikšovského
ŽK: 72.minuta Mikšovský Petr (faul)