VILÉMOVICE - RUDICE 2:1 (2:1)

02.11.2016 22:16

Poslední říjnovou neděli  30.10. jsme na našem hřišti hostili tým Rudice ,který je sice nováčkem I.B třídy ,ale  měli jsme určitě v paměti souboje v okresním přeboru,které byli vždy bohaté na branky.

            Začátek zápasu vyšel lépe nám a hned ve třetí minutě se ke střele dostal Dornay ,ale pro brankáře hostů neznamenala větší nebezpečí.V minutě 5. zahrával roh Švihálek a míč  si málem do branky srazil jeden z hostujících obránců,ale brankář míč vyrazil.O čtyři minuty později znovu  Švihálek zahrával roh ,ale hostující brankář ač tísněn Pernicou míč vyrazil.Běžela minuta 17 ,dlouhý nákop Korytáře si zpracoval Pernica ,obešel jednoho z obránců,jeho střelu z blízka brankář lehce tečoval  a  Marek Urbánek míč dorazil do branky a poslal nás do vedení 1:0. Hosté odpověděli šancí Zouhara jeho střela šla těsně nad branku.V minutě 28 Opletal vyslal do úniku Švihálka ,který technickou  střelou podél brankáře zvýšil na 2:0.O chvíli později vyslal na naši branku parádní střelu Zouhar ,ovšem brankář Urbánek míč  vynikajícím zákrokem vyrazil na roh.Běžela minuta 38.hosté zahrávali roh a po dvou přihrávkách v našem pokutovém území se dostal k míči Paděra a přízemní střelou snížil na 2:1.V poločase jsme tedy drželi jednogólový náskok.
                             Druhá půle začala šancí hostů naštěstí jejich střela šla nad.V minutě 50  se zblízka v šanci ocitl Opletal , ovšem jeho střelu brankář hostů vyrazil.Běžela minuta 55 a Švihálek přesnou přihrávkou poslal do úniku  Dornaye ,jehož  střela šla těsně mimo.Hosté odpověděli přímým kopem,se kterým si poradil brankář Urbánek. V minutě 68 se na levé straně hřiště uvolnil  Marek Urbánek,jeho přihrávka našla  Marečka ,ale jeho technickou střelu brankář hostů vyrazil.Běžela minuta 71 a ke střele se dostal Opletal,jeho pokus  však mířil nad.O dvě minuty později měl dobrou příležitost Švihálek,brankář hostů se ale přelstít nedal.V samotné závěru se vy dobrých šancích objevili hosté ovšem Urbánek dvěma skvělými zákroky pojistil naše první vítězství v sezoně. 
 
SESTAVA:  Urbánek Jiří - Maška Josef "K", Korytář Jan,Duchovný Robin - Dornay Jan,Opletal Petr,Kučera Martin,Urbánek Marek - Mareček Lukáš,Pernica Marek,Švihálek Martin.
STŘÍDÁNÍ: 33.minuta Štrajt Petr za Martina Kučeru
                 73.minuta Kašpárek Michal za Marka Pernicu
PŘIPRAVENI: Blažek Ondřej,Vašíček Luboš.