VILÉMOVICE - ROUSINOV B 2:0 (2:0)

06.04.2016 01:13

  V neděli 3.4. prvním domácím utkání jsme přivítali béčko Rousínova a chtěli jsme  body z Čebína  potvrdit vítězstvím a hlavně předvést dobrý výkon.Úvod zápasu nám vyšel parádně a hned ve druhé minutě se skvěle  opřel do míče Kašpárek a střelou z hranice šestnácky  vymetl pravý horní roh branky hostů 1:0.V minutě 13 zahrával roh Švihálek,  na něj si naskočil Blažek ,ale jeho střelu vykopl z brány hostující obránce .Běžela minuta 17 ,když přesnou přihrávkou vyslal do šance Kučera Švihálka  ,jeho střelu však brankář vyrazil.V minutě 30.se dostali ke slovu hosté ,ale střelu z hranice pokutového území bravurním zákrokem zlikvidoval brankář Hlaváček.O pět minut později si Štrajt povodil celou obranu hostí ,ale střelu k tyči mu vyhrábl konečky prstů hostující brankář.Posléze  jsme měli ještě dvě příležitosti ,ale nevyřešili jsme je optimálně .V  minutě 44. se k míči dostal Švihálek ,který přízemní střelou k tyči navýšil náš náskok na 2:0.První půle tedy vyzněla výsledkově i herně pro nás.

Ve druhé půli jsme pokračovali v aktivní hře a vytvářeli si šance i postupně se v nich ocitli Eliáš ,Štrajt ,Švihálek či Opletal.Hosté se nedokázali proti našemu koncentrovanému výkonu prosadit a i když druhý poločas  nebyl tak pohledný a gólově jsme se neprosadili ,přesto jsme zaslouženě  vyhráli.


SESTAVA : Hlaváček Filip - Kučera Martin,Maška Josef "K",Blažek Ondřej,Urbánek Marek - Eliáš Lumír,Duchovný Robin,Opletal Petr,Kašpárek Michal - Švihálek Martin ,Štrajt Petr.

STŘÍDÁNÍ: 63.minuta Fiala Jiří za Michala Kašpárka 
                 89.minuta Vašíček Luboš  za Petra Štrajta