VILÉMOVICE - RÁJEC-JESTŘEBÍ 4:1 (1:1)

01.09.2015 16:37

V neděli 30.8.jsme hostili dalšího tradičního účastníka  krajských soutěží a to Rájec - Jestřebí a přesto ,že jsme očekávali těžký zápas ,chtěli jsme doma vyhrát.

            Úvod zápasu se lépe povedl hostům a už ve 4.minutě musel náš gólman Kyzlink zasahovat proti jejich šanci.Běžela 6.minuta hosté rozehráli akci po pravé straně a následný centr poslal hlavou Macháček do sítě 0:1.Naši první šanci měl Gross,který však mířil mimo.V minutě 23 se po  pravé straně protáhl  Vorlický ,na jeho centr si naběhl Gross a tvrdou střelou srovnal na 1:1.Po vyrovnávací brance se hra odehrávala spíše ve středu hřiště. Do šancí se začali až  ke konci poločasu dostávat hosté a Kyzlink předvedl několik super zákroků a držel nerozhodný stav.V minutě 44 se do samostatného úniku dostal hostující Macháček,ale Kyzlink ho opět vychytal.Poločas tedy skončil smírně.
       Začátek druhé půle se lépe povedl nám a již v minutě 50 se k míči na levé straně dostal Vorlický , jeho přihrávku poslal z voleje do branky Duchovný 2:1.Hosté odpověděli střelou z hranice pokutového území, Kyzlink byl však na místě.Naši hráči postupně přebírali aktivitu a přicházeli i šance. V minutě 60 poslal míč po centru Vorlického Eliáš nad.O pět minut později střílel Eliáš ,gólman míč vyrazil.V minutě 73 se na levé straně uvolnil Gross,přihrál Pernicovi, jeho střelu gólman vyrazil a odražený míč Eliáš poslal hlavou do branky 3:1.Běžela minuta 86 a Kučera přesnou přihrávkou poslal do úniku Vorlického,který střelou k tyči pečetil naše vítězství na:4:1.  Předvedli jsme dobrý výkon a zejména za aktivitu ve druhé půli  si vítězství zasloužili.
SESTAVA : Kyzlink Jakub - Štrajt Petr,Maška Josef,Blažek Ondřej,Vašíček Luboš - Eliáš Lumír "K",Duchovný Robin,Kučera Martin,Gross Miroslav - Vorlický Jiří,Pernica Marek.
STŘÍDÁNÍ: 28.minuta Korytář Jan za Petra Štrajta
PŘIPRAVENI:Fiala Jiří,Urbánek Marek,Kopřiva František,Urbánek Jiří
ŽK: 14.minuta Kyzlink Jakub (faul)
       27.minuta Duchovný Robin (faul)