VILÉMOVICE - RÁJEC JESTŘEBÍ 1:3 (0:2)

07.09.2016 21:51

V neděli 4.9. jsme hostili na našem hřišti tým Rájce, který nás u sebe doma na jaře sice porazil ,ale my jsme chtěli přesto  uspět  a těžkého soupeře porazit.

         Úvod zápasu lépe vyšel hostům a v dobré šanci se objevili už ve třetí minutě. My jsme kontrovali hlavičkou Pernici nad.V minutě 10 dostal krásnou přihrávku do běhu hostující Macháček obešel i brankáře a poslal míč do prázdné branky 0:1.Hosté pokračovali v aktivní hře a měli i šance, zejména hlavička Nečase byla velmi nebezpečná.Běžela minuta 30 ,po pravé straně hřiště unikl Macháček ,poslal přesnou přihrávku na nabíhajícího Nečase,který  zblízka zvýšil na 0:2.Nám se hra nedařila tak jak jsme si představovali a do šancí jsme se nedostávali.Za zmínku stojí snad jen střela Korytáře nad.První půle tedy vyšla lépe hostům.
             Druhá půle začala pro nás nedobře.V minutě 49. byl po druhé žluté kartě vyloučen Kučera a z následného přímého kopu hostů se k odraženému míči dostal   Nečas ,který prostřelil vše co mu stálo v  cestě   a zvýšil už na 0:3.I v deseti jsme se snažili o snížení nepříznivého snahu,ale proti bojovnému a důraznému soupeři jsme to měli velmi těžké,přesto se nám snížit podařilo. V minutě 67. Mareček našel volného Štrajta,který technickou střelou obstřelil hostujícího brankáře 1:3.O dvě minuty později se dostal do šance znovu hbitý Macháček,ale Kyzlink ho tentokrát vychytal.Závěr zápasu si hosté již pohlídali a odvezli si zasloužené vítězství.                   
SESTAVA : Kyzlink Jakub - Duchovný Robin,Blažek Ondřej,Maška Josef "K",Korytář Jan - Mareček Lukáš,Opletal Petr,Kučera Martin,Eliáš Lumír - Pernica Marek,Švihálek Martin.
STŘÍDANÍ:: 55.minuta Štrajt Petr za Robina Duchovného
                  63.minuta  Vašíček Luboš za Jana Korytáře
                  74.minuta Kašpárek Michal za Lumíra Eliáše
ŽK: 18.minuta Duchovný Robin (faul)
       35.minuta Kučera Martin (faul)
       49.minuta Kučera Martin (faul)
       57.minuta Švihálek Martin (faul)
       84.minuta Mareček Lukáš (faul)
   ČK: 49.minuta Kučera Martin ( za dvě žluté karty)