VILÉMOVICE - PODOLÍ U BRNA 1:0 (1:0)

16.05.2017 06:25
V neděli 14.5. jsme na našem hřišti přivítali tým Podolí a chtěli napravit dojem z nepovedeného utkání v Babicích a hlavně vyhrát.
            Začátek utkání byl opatrný,první se osmělili hosté a v 7.minutě měl Urbánek plné ruce a nohy práce s likvidací šance hostujícího Svobody.Běžela minuta 11 a Dornay ve spolupráci Azbayarem se dostal na dostřel soupeřovi branky ,mířil však těsně mimo.A opět tu byli hosté v dobré šanci naštěstí mířili těsně mimo.Střelou to zkoušel i Gross ovšem brankář hostů byl na místě.Střeleckou pozici si nachystal i Opletal ,ale jeho křižná střela také nenašla cíl.V minutě 23 se na pravé straně hřiště  uvolnil Azbayar ,pronikl do pokutového území,ale jeho střelu brankář vyrazil na roh.Jeho rozehrání si vzal na starost Dornay ,na jeho centrovaný míč si naběhl Maška a přesnou hlavičkou otevřel skóre utkání 1:0. Hosté se nevzdávali a snažili se o vyrovnání  v dobré šanci se objevil hostující Andrýsek Urbánek byl ,ale na místě:Další dobrou příležitostí hostů byla střela Štěrby ,která mířila těsně mimo.Náš náskok mohl navýšit před koncem poločasu Pernica,ale jeho hlavička šla nad.Poločas tedy skončil naším těsným vedením.
                       Do druhé půle vstoupili lépe hosté a vytvářeli si šance,naštěstí se nám je dařilo bránit.My jsme to zkoušeli z rohu , Kasálek  roh zakroutil přímo do branky, brankář hostů byl ale na místě.Hosté nepolevovali a snažili se o vyrovnání,ovšem naše obranná činnost fungovala dobře.V minutě 71 se Švihálek z rohového kopu pokusil překvapit hostujícího brankáře,ovšem také bez úspěchu.Poslední minuty zápasu se nekonečně vlekly,ale nakonec jsme se závěrečného hvizdu dočkali a připsali si cenné vítězství.  
SESTAVA:Urbánek Jiří- Duchovný Robin,Maška Josef "K",Kasálek Martin,Dornay Jan - Kučera Martin,Opletal Petr,Randula Radek,Azbayar Azzaya- Pernica Marek,Gross Miroslav.
STŘÍDÁNÍ:64.minuta Švihálek Martin za Azzaye Azbayara
                  84.minuta Korytář Jan za Martina Švihálka 
                  90.minuta Vašíček  Luboš za Marka Pernicu
PŘIPRAVEN:Kyzlink Jakub