VILÉMOVICE - PODOLÍ 1:2(0:1)

05.05.2016 21:03

Ve sváteční neděli 1.5. jsme hostili v důležitém utkání  tým Podolí a případné vítězství by nás přiblížilo k  definitivní záchraně  a účasti v dalším ročníku I.B třídy.

     Úvod utkání lépe vyšel hostům  a již v osmé minutě hosté poslali z levé strany centr před naši branku ,kde zcela volný Vodička hlavou mířil přesně k tyči 0:1.Za nás odpověděl po přihrávce Švihálka Korytář ,jeho střela však šla těsně nad.Běžela minuta 25.a opět Korytář vyslal tvrdou střelu, brankář hostů však skvěle zasáhl.O tři minuty později se k zakončení dostal Eliáš,ale  z hranice pokutového území  o kousek minul branku hostů.Těsně před koncem půle zahrával přímý kop Švihálek,nikdo z našich hráčů ho ale nedokázal usměrnit do branky.Poločas tedy skončil lépe pro hosty.

     Druhý poločas přinesl vyrovnaný úvod , nikdo si však nevytvořil žádnou  šanci,ke vstřelení branky.To se stalo až v minutě 66.po našem drobném zaváhání ,když  Vodička tečovanou střelou zvýšil na 0:2. Běžela minuta 68 a dostali jsme se ke slovu i my a Švihálek po centru Kučery zblízka snížil na 1:2.Jak se zápas chýlil ke svému závěru,tak hosté hráli čím dál víc obětavěji , nám se kombinace nedařila a k zakončení jsme se moc nedostali ,naopak v závěru mohli hosté svůj náskok zvýšit ,ale Hlaváček byl na místě.Hosté nakonec  zápas dotáhli do vítězného konce a připsali si důležité vítězství.

SESTAVA : Hlaváček Filip - Kučera Martin,Maška Josef "K",Blažek Ondřej,Urbánek Marek - Eliáš Lumír ,Švihálek Martin,Opletal Petr,Korytář Jan - Pernica Marek,Štrajt Petr.
STŘÍDÁNÍ: 22.minuta Duchovný Robin za Petra Štrajta
                73.minuta Fiala Jiří  za  Lumíra Eliáše
ŽK:           71. minuta Urbánek Marek (faul)