VILÉMOVICE - PAČLAVICE 1.4 (0:2)

15.08.2016 22:21

V neděli 14.8. se na plno rozběhli fotbalové soutěže  a my v prvním kole  I.B třídě hostili tým Pačlavic,který v minulé sezoně skončil druhý a  tak nás na úvod nečekal vůbec lehký soupeř.

                Zápas jsme začali lépe my a hned ve 4.minutě nacentroval Mareček přesně na Pernicu ,který ale hlavou brankáře hostů nepřekonal.Hra v první půli byla celkem vyrovnaná a do vážnějších šancí se žádný z týmů nemohl dostat.Nepříjemným momentem první půle bylo zranění domácího Opletala ,který ve vzdušném souboji utrpěl tržnou ránu a musel odstoupit. Vše podstatné se odehrálo krátce před koncem první půle.V minutě 40.se po centru z pravé strany hřiště hlavou trefil hostující Jiříček  0:1.O dvě minuty později vyslal na naši branku skákavou střelu hostující Špatina ,která zapadla tyči 0:2.Poločas skončil lépe pro hosty.
                 Druhá půle začala šancemi na obou stranách ,my jsme snažili o zvrácení průběhu utkání,ale nedokázali jsme šance dotáhnout  do konce.Největší příležitost jsme měl v minutě 61,kdy jeden z hostujících hráčů zahrál v pokutovém území rukou a rozhodčí nařídil pokutový kop,míč si postavil Pernica,ale bohužel ji neproměnil.V minutě 69 se po našem drobném zaváhání dostal k  odraženému míči hostující Špatina  a poslal ho do branky 0:3.Hosté dál pokračovali v aktivitě a byli velmi nebezpeční ,nám se hra nedařila tak jak jsme si představovali.Běžela minuta 84 a hostující Pučan zvýšil hlavou už na 0:4.Konečnou podobu výsledku dal Štrajt ,který se obtočil kolem hostujících obránců a podél brankáře snížil na 1:4.Hosté si závěr utkání pohlídali a zaslouženě vyhráli.
SESTAVA: Kyzlink Jakub - Duchovný Robin,Blažek Ondřej,Maška  Josef "K",Kučera Martin - Mareček Lukáš,Opletal Petr,Kasálek Martin,Eliáš Lumír - Švihálek Martin,Pernica Marek.
STŘÍDÁNÍ:16.minuta Štrajt Petr za Petra Opletala
                67.minuta Kašpárek Michal za Lukáše Marečka
PŘIPRAVENI:Vašíček Luboš,Urbánek Marek,Urbánek Jiří.
ŽK : 14.minuta Švihálek Martin (faul)