VILÉMOVICE - OLOMUČANY 4:0 (1:0)

01.05.2014 11:14

 V neděli 27.4. jsme hostili tým Olomučan ,se kterým jsme na podzim po divoké přestřelce remizovali 4:4 a tak jsme chtěli doma vyhrát a potvrdit dobré výkony z minulých kol.
Zápas začal vzájemným oťukáváním a již v minutě 5. protáhl Urbánka jedovkou hostující Štrajt.My jsme v úvodu nemohli nalézt vůbec recept na hostující obranu a byli to právě hosté ,kteří nás pozlobili několika šancemi a nejednou musel náš brankář Urbánek řešit složité situace před svoji brankou.První naši střelu vyslal až v minutě 19. P.Mikšovský.O chvíli později se uvolnil na pravé straně Eliáš a poslal krásný centr na který si naběhl Skalický ,hlavou však mířil vedle.A opět tu byli hosté a jejich šanci nadvakrát zlikvidoval Urbánek.V minutě 33.zahrával roh Maroši a Skalický mířil hlavou nad.Klíčový moment první půle a možná celého utkání se odehrál v minutě 36.Roh Marošiho propadl až ke Skalickému ,který kolenem usměrnil míč do branky 1:0.Gól hosty zaskočil a od těchto chvil jsme přebírali iniciativu a začali být nebezpečnějším týmem.
Úvod druhé půle byl nervozní,ale snažili jsme se o navýšení náskoku.V minutě 50 to zkoušel po akci Maroši- Pernica -Kučera,který mířil vedle.O několik minut později zahrával přímý kop Fiala ,střela šla těsně nad.V minutě 60 se pokusil obhodit gólmana hostů Pernica,avšak bez gólového efektu.Hosté nebyli tak nebezpeční přesto se jim podařilo po zprvu nenápadné akci nastřelit břevno. V minutě 66.to zkoušel P. Mikšovský ,jeho tvrdá střela však šla těsně vedle.68 .minuta a důraz útočníků Pernici a P.Mikšovského nedovolil klidnou rozehrávku hostům a profitoval z toho Eliáš,který odražený míč dopravil za brankovou čáru 2:0.V minutě 75. zastavili unikajícího P.Mikšovského hosté jen za cenu faulu a z nařízené penalty Maroši zvýšil na 3:0. Definitívní KO jsme zasadili hostům v minutě 78. Skalický přiklepl do šance Pernicovi a ten technickou střelou pečetil naše vítězství 4:0.Náskok mohl ještě navýšit P.Mikšovský,ale z přímého kopu orazítkoval pouze břevno.Do konce zápasu se již nic podstatného nestalo a tak jsme si připsali další cenné vítězství.

SESTAVA :Urbánek Jiří-Kopřiva František,Vašíček Luboš"K",Fiala Jiří,Urbánek Marek-Eliáš Lumír,Kučera Martin,Maroši Jan,Skalický Stanislav-Pernica Marek.Mikšovský Petr.
STŘÍDÁNÍ:81.minuta Stupka Jakub za Petra Mikšovského
PŘIPRAVENI:Kučera Milan,Němec Kamil.
ŽK: 8.minuta Mikšovský Petr (faul)
    34.minuta Vašíček Luboš(faul)
    41.minuta Skalický Stanislav (faul)
    59.minuta Urbánek Marek (faul)
    76.minuta Maroši Jan(faul)