VILÉMOVICE - OLOMUČANY 0:2 (0:0)

31.05.2013 00:21

Po neúspěšné dohrávce v Drnovicích nás čekal v něděli tým Olomučan,který hraje o záchranu v soutěži a proto potřebuje body jako sůl.My jsme ,však chtěli doma poprvé na jaře vyhrát a předvést domácím divákům dobrý fotbal.
Začátek zápasu se nesl v opatrném duchu ,ale první jsme se osmělili my a v 5.minutě střílel Eliáš nad.O malou chvíli později zatáhl míč Po straně Gross jeho centr sklepl hlavou Šindelka na nabíhajícího Eliáše a ten z voleje přestřelil.V minutě 18. chytrou přihrávkou poslal Gross do úniku J.Zouhara ten však tísněn nezpracoval míč a nedostal se ke střele.Hosté zahrozili nebezpečnou střelou v minutě 20 naštěstí mimo a v minutě 26. po takové zprvu nenápadné akci dokonce trefili tyč.Běžela 28.minuta,když se do úniku dostal rychlý Gross,ale přestřelil.O pět minut táhl akci po levé straně opět Gross ,gólman hostí proti němu vyrazil ,Gross ho obešel ,dostal se s míčem až k lajně,jeho zpětnou přihrávku na Šindelku odvrátili hostující obránci na roh,ten zahrával Štrajt a Šindelka hlavou mimo.V minutě 45.P.Vašíček poslal krásnou přihrávkou za obránce do šance Grosse,který si míč dobře zpracoval ,ale střela šla nad.
Druhá polovina začala šancí Grosse ,který vystřelil těsně mimo.O pět minut později se ocitl v šanci Eliáš brankář hostí byl však proti.V minutě 61.vystřelil krásně Eliáš,ale k naší smůle trefil pouze břevno.Od tohoto okamžiku jako by hosté převzali otěže zápasu do svých rukou a po naší hrubce v obraně vstřelili v minutě 65. z bezprostřední blízkosti svůj vedoucí gól.0:1.A neuplynulo ani pět minut a dvě velké šance hosté nevyužili , ta prvni šla mimo, tu druhou zmařil reflexivním zákrokem brankář Urbánek.Nám se nedařila finální přihrávka a zaostávali jsme také v bojovnosti a důrazu v osobních soubojích.V minutě 81.to jěště zkusil Eliáš,gólman hostí střelu kryl.Definitivní KO nám hosté zasadili v 84 minutě.Hosté zahrávali roh a zcela volný hostující útočník šťastnou střelou zvýšil na 0:2.Hosté mohli své vedení ještě zvýšit .ale tutovku po naší chybě zahodili,ale i přesto si odvezli zaslouženě tři body.
SESTAVA: Urbánek Jiří-Skalický Stanislav,Stupka Jakub,Vašíček Petr,Urbánek Marek-Štrajt Petr,Kučera Martin "K"-Zouhar Josef,Eliáš Lumír,Gross Miroslav-Šindelka Roman
STŘÍDÁNÍ:50.minuta Kopřiva František za Petra Štrajta
PŘIPRAVENI:Zouhar Roman,Kučera Milan