VILÉMOVICE - OLEŠNICE 5:0 (2:0)

24.09.2013 21:58

Dalším hracím dnem okresního přeboru byla neděle 22.9. a my jsme přivítali na našem hřišti tým Olešnice se ,kterým jsme ještě nikdy v soutěži nevyhráli ,ale zase jsme ho porazili na jaře ve finále poháru OFS BLANSKO , po remíze 3:3 pozakladní hrací době , na penalty 6 :5.
V úvodu zápasu jsme se objevili ve dvou slibných příležitostech ,ale ani Pernica ,který to zkoušel zleva ,ani Kučera ,který pálil z hranice pokutového území branku netrefili.V 10.minutě získal Skalický míč ve středu hřiště a namířil si to k brance soupeře,ale se střelou se zbytečně ukvapil a brankář hostí s ní neměl problém.V minutě 20. získal míč před hranicí pokutového území Eliáš obešel obránce ,prošel do šestnáctky a předložil lahůdkovou přihrávku Vorlickému ,který si míč zpracoval a chladnokrevně zakončil 1:0.Hosté se nevzdávali a snažili se vyrovnat a vytvořili si šance ,které se nám buď podařili zlikvidovat ,nebo se jim zakončení naštěstí nepovedlo.Velkou šanci hosté nevyužili v minutě 35.,velmi snadno se dostali až před našeho brankáře a ten nás reflexivním zákrokem podržel.V minutě 40 Kučera vyslal do úniku Vorlického ,který se zbavil obránce a přesnou střelou k tyči překonal brankáře Olešnice podruhé 2:0.
Druhá půle se začala šancemi hostů při nichž nám zatrnulo,ale naštěstí ke gólu nevedli.V šanci se objevil v minutě 54.Maroši ,ale tentokrát jeho tvrdá střela gólem neskončila.V minutě 61. jsme rozehráli akci na jeden dotek po ose Maroši -Vorlický-Eliáš -Pernica a posledně jmenovaný podél gólmana hostí zvýšil na 3:0.O chvíli později vyhodil brankář Urbánek míč až na Marošiho ,ten ho posunul na Pernicu jeho střela šla ,ale do brankáře.V další šanci se objevil znovu Vorlický ,který obešel vše co mu stálo v cestě ,ale gólman jeho střelu lapil.V minutě 71.centroval do pokutovéhjo území z pravé strany hřiště Vorlický na míč si naskočil Pernica a hlavou přehodill brankáře a dal už na 4:0.V minutě 85.jsme zahrávali roh míč se za přispění našich hráčů dostal k Vorlickému ,který milimetrovou střelou k tyči určil definitivní podobu výsledku 5:0.Podali jsme dobrý výkon a zaslouženě vyhráli.
SESTAVA:Urbánek Jiří-Stupka Jakub,Vašíček Luboš"K",Fiala Jiří,Urbánek Marek-Skalický Stanislav,Kučera Martin,Maroši Jan,Eliáš Lumír-Pernica Marek ,Vorlický Jiří.
STŘÍDÁNÍ: 55.minuta Štrajt Petr za Stanislava Skalického
                 65.minuta Mikšovský Michal za Lumíra Eliáše
                 80.minuta Urbánek Filip za Petra Štrajta

ŽK:53 minuta Urbánek Marek (faul)