VILÉMOVICE - MEDLÁNKY 3:0 (2:0)

01.04.2018 19:23
Na velikonoční sobotu 31.3. připadlo první jarní domácí utkání a po  vydařeném zápase ve Vysočanech jsme  chtěli uspět i na domácí půdě.
                 Zápas začal opatrným oťukáváním a hra se odehrával spíše ve středu mezi oběma šestnáctkami.První jsme se osmělili my , po několika náznacích šancí se v minutě 19 dostal k míči Švihálek, jeho přízemní střelu ještě tečoval hostující kapitán Viskot a naše vedení bylo na světě 1:0.Hosté odpověděli šancí při níž se super zákrokem zaskvěl náš brankář Kyzlink.Běžela minuta 27 Švihálek parádně rozehraným rohem našel na zadní tyči Grosse,ten našel volného Lukáše Kučeru,který pohotovou  dorážkou zvýšil na 2:0. V další šanci se ocitl Jarůšek ,ale z úhlu pálil těsně vedle.Hosté   se nevzdávali,ale jejich šanci z minuty 39.se nám povedlo ubránit.V minutě 41.Švihálek zahrával přímý kop, jeho parádní střelu ale gólman hostů vyrazil na roh.V poločase jsme tedy hájili dvoubrankové vedení.
                                 Začátek druhé půle se lépe povedl nám a v minutě 50 Jarůšek po úniku po křídle  vyslal centr do pokutového území ,odražený míč se dostal k Martinu Kučerovi,který tvrdou střelou propálil vše co mu stálo v cestě a pojistil naše vedení už na 3:0.Další možnost ke skórování měl Švihálek ,který po přihrávce Jarůška technickou střelou mířil těsně mimo.Hosté se snažili o snížení a nejblíže k tomu byli v minutě  75, kdy po našem drobném zaváhání Maška na poslední chvíli  zabránil míči v cestě do naší branky. V závěru utkání  měli obě mužstva jestě po jedné šanci ,ale stav už zůstal nezměněn a my si připsali po velice dobrém výkonu další cenné vítězství.
 
SESTAVA:    Kyzlink Jakub - Pernica Marek,Maška Josef "K",Kasálek Martin,Duchovný  Robin- Kučera Martin,Opletal Petr,Randula Radek,Kučera Lukáš - Švihálek Martin,Jarůšek Tomáš.
 
STŘÍDÁNÍ: 6.minuta Gross Miroslav za Radka Randulu
                   60.minuta Kašpárek Michal za Lukáše Kučeru
                   70.minuta Vašíček Luboš za Miroslava Grosse. 
 
ŽK:85.minuta Jarůšek  Tomáš (faul)