VILÉMOVICE - MEDLÁNKY 0:0

07.10.2015 21:04

 První říjnovou neděli jsme hostili dalšího tradičního účastníka I.B třídy a to tým Medlánek.Po dvou výhrách venku jsme chtěli doma potvrdit dobrou formu a předvést dobrý fotbal.

             Úvod utkání se lépe povedl hostům , hned v 6.minutě rozehráli dobrou akci po pravé straně a po centru trefili tyč naší branky.V první naší šanci se objevil až o deset minut později Kučera,který tísněn poslal střelu nad.Běžela minuta 22.a Kašpárek potáhl míč a také jeho střela šla bohužel nad.Hosté i přes tyto naše šance byli aktivnější a dostali se do mnohem nebezpečnějších situací než my.Hosté lépe a přesněji kombinovali a také přechod do útoku se jim dařil lépe.V minutě 36 se v dobré šanci ocitl po přihrávce Kopřivy Korytář ,ale dal vedle.Běžela minuta 42. a super šanci hostům zmařil skvělým zákrokem brankář Hlaváček.Poločas skončil tedy smírně.
                    Druhý poločas vyšel lépe hostům a v minutě 50. po závaru v naší šestnátce vykopl míč směřující do branky obránce Maška.Hosté pokračovali v náporu a my měli plné ruce práce ,abychom se ubránili jejich šancím.Nejednou se vyznamenal parádním zákrokem brankář Hlaváček.Konec zápasu se blížil a hosté stupňovali tlak ,ale my jsme se ubránili a urvali tak vzhledem k průběhu utkání cennou remízu. 
SESTAVA:Hlaváček Filip - Kopřiva František,Maška Josef,Blažek Ondřej,Vašíček Luboš - Eliáš Lumír  "K",Fiala Jiří,Duchovný Robin,Kučera Martin - Korytář Jan,Kašpárek Michal.
STŘÍDÁNÍ: 70.minuta Urbánek Filip za Luboše Vašíčka
                 77.minuta Štrajt Petr za Františka Kopřivu.
ŽK:42.minuta Korytář Jan (faul)
     89.minuta Maška Josef (protesty).