VILÉMOVICE - LIPŮVKA 0:3 (0:1)

22.09.2014 18:50

V neděli 14.7. nás čekal doma velmi těžký soupeř a to tým Lipůvky ,ještě větší náboj střetnutí přidával fakt,že šlo o souboj o čelo tabulky a také jsme chtěli předvést doma dobrý výkon a potvrdit výhru z Letovic.
Úvod zápasu se lépe vydařil hostům a již ve třetí minutě byli důraznější v našem pokutovém území a míč vyražený Urbánkem se jim podařilo umístit přesně k tyči 0:1.My jsme odpověděli přímým kopem Marošiho,který šel nad.V minutě 8 se do šance dral Pernica ,ale scházel mu klid v zakončení.Hosté i přes tyto naše šance byli v začátku utkání důraznější a pohyblivější a nám scházela lehkost z předchozích utkání kdy se nám dařila kombinace a těžili jsme z dobrého přechodu do útoku.V minutě 35.jsme měli možnost k vyrovnání ,ale přímý kop Marošiho neusměrnil do branky Pernica.Konec první půle byl také v režii hostů ,kteří byli aktivnější a důraznější v osobních soubojích.
Na začátku druhé půle jsme byli o něco aktivnější a hned v minutě 46 se dobrou střelou blýskl Vorlický st,ale ta šla těsně mimo.Rozhodující moment střetnutí se odehrál v minutě 58.kdy Pernica vymáchal celou hostující obranu ,ale gólman hostí mu jeho šanci zmařil.V minutě 62. hosté zahrávali přímý kop ve středu hřiště a centrovaný míč našel přesně útočníka hostů ,který s pomocí teče přehodil Urbánka 0:2.Definitivní KO nám hosté zasadili v minutě 78.kdy po naší chybě ve středu hřiště rozehráli rychlou kombinační akci ,kterou zakončili do prázdné branky 0:3.Museli jsme sportovně uznat , že hosté byli lepší a zaslouženě si odvezli tři body.
SESTAVA: Urbánek Jiří-Stupka Jakub,Korytář Jan,Urbánek Marek-Eliáš Lumír,Maroši Jan "K" ,Kučera Martin,Vorlický Jiří ml,Mikšovský Petr-Vorlický Jiří st,Pernica Marek.
STŘÍDÁNÍ:70.minuta Kašpárek Michal za Petra Mikšovského
                85 minuta Urbánek Filip za Jakuba Stupku
ŽK: 17.minuta Korytář Jan (faul)
      60.minuta Mikšovský Petr (faul)