VILÉMOVICE - LIPŮVKA 0:0

11.06.2013 22:29

 

V neděli 9.6. jsme přivítali na našem hřišti tým Lipůvky,který na jaře prokázal dobrou výkonnost a disponuje mladým mužstvem.
Zápas začal ve velmi vysokém tempu a my jsme hned v úvodu čelili dvěma nebezpečným akcím hostů.Naši hráči odpověděli akcí Kučery,který milimetrovou přihrávkou vybídl rychlého Grosse do šance,ale hostující obránce mu míč v poslední chvíli odkopl na roh.Hosté odpověděli šancí svého rychlonohého útočníka Raichla,naštěstí neuspěl.V minutě 20. parádně vypálil Kučera ,brankář míč vyrazil u míče byl první Gross ,ale k naší smůle dal těsně mimo.Po akci Grosse se Šindelkou se v šanci ocitl Štrajt ,ale také nedal.Akce Grosse,Hlouška- a Eliáše,který přiklepl Šindelkovi ke gólu také nevedla a tak první půle skončila smírem.
Úvod druhého poločasu byl vyrovnaný,ale přece jenom větší iniciativu přebírali rychlí a důrazní hosté a začali se tlačit do nebezpečných akcí před naší brankou.Zejména střela hostů v minutě 65.při níž nás podržel parádním zákrokem brankář Urbánek,byla velmi nebezpečná.O několik málo minut později hosté znovu zahrozili a nebezpečnou střelu a následnou dorážku musel znovu hasit brankář Urbánek.My jsme měli příležitost v minutě 72.na roh naběhl stoper L.Vašíček ,ale nepřesně a hlavně nedůrazně zakončil. Střelbou z dálky to zkoušel Štrajt ,bohužel nepřesně.Hosté nám stále hrozili nebezpečnými akcemi ,ale naštěstí se nám je podařilo eliminovat.Mohli jsme to nakonec být my ,kdo by v tomto zápase tahal za delší konec provazu ,ale parádní střela Martina Kučery z poslední minuty orazítkovala bohužel jen břevno.Bod nakonec brala obě mužstva.
SESTAVA:Urbánek Jiří-Flek Petr,Stupka Jakub,Vašíček Luboš"K",Urbánek Marek-Kučera Martin,Štrajt Petr,Šindelka Roman-Hloušek Pavel,Gross Miroslav,Eliáš Lumír.
STŘÍDANÍ: 66.minuta Šebela Michal za Pavla Hlouška
PŘIPRAVENI:Kučera Radek,Kučera Milan,Vašíček Petr