VILÉMOVICE - LIPOVEC 3:4 (2:1)

18.10.2016 19:14

V neděli 16.10 jsme na našem hřišti přivítali tým Lipovce , se kterým jsme přesně před rokem doma prohráli ,na jaře jsme zase vyhráli my  a tak jsme byli zvědaví jak zápas dopadne.

             Úvod utkání se vydařil hostům a již v 5.minutě vystřelil tvrdou střelu z hranice pokutového území M.Sedlák ,Kyzlink míč vyrazil,avšak pohotový Zouhar ho hlavou dorazil do naší branky 0:1.My jsme se do první šance dostali v minutě 10,ale Švihálkovu střelu brankář hostí vyrazil na roh.Hosté se tlačili do šancí ,ale podařilo se nám je ubránit.V minutě 22 potáhl míč Švihálek a na jeho přihrávku si naběhl Opletal a přesnou střelou srovnal 1:1.Běžela minuta 35 a Dornay se ocitl za zády hostujících obránců ,ale jeho střela šla nad branku.V minutě 40  Kasálek přihrávkou našel Kučeru,jeho střelu zablokovali hostující obránci,odražený míč se dostal ke Štrajtovi,který technickou střelou překonal brankáře hostů 2:1. Do kabin se tedy šlo za pro nás velmi příznivého stavu.
                 Druhá půle začala naším náporem a hned v minutě 48 přímý kop Dornaye způsobil zmatek v pokutovém území hostů,ovšem míč se nám do branky dopravit nepovedlo.Běžela minuta 55.Pernica našel v pokutovém území Kučeru,který si všiml lépe postaveného Švihálka a ten pohotově zvýšil náš náskok už na 3:1.Hosté zbraně nesložili a Horáček pohotově vypálil,ale Kyzlink byl na místě.V další šanci  hosté dokonce orazítkovali břevno a míč směřující do branky odrazil tělem Maška .V 64.minutě hosté zahrávali přímý kop,který šel těsně mimo.O čtyři minuty  později měli možnost hosté znovu zahrávat přímý kop,míč si postavil M.Sedlák ,jeho tvrdou střelu gólman Kyzlink vyrazil ,ale odražený míč uklidil do naší branky střídající hráč hostů Pernica a snížil na 3:2.V minutě 77 jsme zastavili hostujícího hráče v pokutovém území v rozporu z pravidly a z nařízené penalty srovnal přesnou střelou hostující Marušák 3:3.  Možnost rozhodnout měli ve svých šancích jak Kučera tak Švihálek ,ale bohužel se nám to nepodařilo .Byli to naopak hosté ,kteří se dostali do našeho pokutového území,kde se nejlépe zorientoval M.Sedlák a přízemní střelou  strhl vítězství na stranu hostů 3:4. V samotném závěru byl ještě po druhé žluté kartě vyloučen náš Mareček a tak zápas nakonec vyzněl lépe pro hosty. 
 SESTAVA:  Kyzlink Jakub - Duchovný Robin,Maška Josef "K",Kasálek Martin - Dornay Jan, Opletal Petr,Kučera Martin,Urbánek Marek - Švihálek Martin,Pernica Marek,Štrajt Petr.
STŘÍDÁNÍ: 58.minuta Mareček Lukáš za Marka Urbánka 
                 81.minuta Eliáš Lumír za Jana Dornaye
PŘIPRAVENI: Vašíček Luboš
ŽK: 69.minuta Mareček Lukáš (faul)
      77.minuta Duchovný Robin (faul)
      90.minuta Mareček Lukáš (faul)
ČK: 90.minuta Mareček Lukáš (za dvě žluté karty)