VILÉMOVICE - LIPOVEC 2:0 (0:0)

22.08.2017 06:14
Ve druhém kole v neděli 20.8. jsme se na našem hřišti utkali s Lipovcem,se kterým máme vyrovnanou bilanci a tak jsme byli zvědaví jak zápas dopadne.
                     Utkání začalo šancí na každé straně ,ale ani hosté ani my neotevřeli gólový účet zápasu.Po těchto šancích se hra odehrávala píše ve středu pole a šancí jsme viděli poskrovnu.V minutě 24 vystihl chybnou rozehrávku hostí Zmeko ,který do úniku vyslal Švihálka ,ale jeho pokus zmařil včasným vyběhnutím brankář.O chvíli později se na pravé straně hřiště uvolnil Zmeko ,ale jeho střelu z úhlu  brankář hostí kryl.Běžela minuta 38., hosté zahrávali přímý kop z nebezpečné vzdálenosti,míč si postavil Vágner a jeho tečovaná střela orazítkoval spojnici tyče a břevna.V závěru první půle jsme rozehráli pohlednou akci,když míč putoval od Zmeka na Opletala ,který našel přihrávkou Švihálka,jeho střela však gólmana hostů nepřekonala.Poločas tedy skončil smírně.
                   Druhá půle začala lépe pro nás  a hned v minutě 46. Kašpárek našel přesnou přihrávkou Švihálka ,který technickou střelou překonal brankáře a poslal nás do vedení 1:0.O chvíli později mohl náš náskok pojistit Opletal ,ale v dobré příležitosti mířil nad.Po těchto našich šancích se hra opět odehrávala spíše ve středu pole ,ale hosté s postupem času začali mít více ze hry a dostávali se i do šancí a několikrát nás vynikajícími zákroky podržel brankář Kyzlink.Rozhodující moment utkání se odehrál v minutě 85.,když míč ve středu hřiště vybojoval Kasálek,obešel protihráče a svůj výpad do rozhozené obrany hostů zakončil přesnou střelou k tyči a pojistil naše vedení 2:0.Konec zápasu jsme si už pohlídali a  vítězství si vzít nenechali.
 
 
SESTAVA : Kyzlink Jakub - Vašíček Luboš "K",Kasálek Martin,Pernica Marek,Duchovný Robin - Kašpárek Michal,Opletal Petr,Randula Radek,Polus Jiří - Švihálek Martin,Zmeko Ondřej.
 
STŘÍDÁNÍ: 75.minuta Azbayar Azzaya za Michala Kašpárka
                    81.minuta Urbánek Filip za Ondřeje Zmeka 
                    90.minuta Semrád Jiří za Jiřího Poluse
 
         ŽK:79.minuta Randula Radek (protesty)