VILÉMOVICE - LIPOVEC 0:1 (0:0)

22.10.2015 10:50

V neděli 18.10. pokračovala I. B třída dalšími zápasy a my hostili mužstvo Lipovce tradičního účastníka  krajských soutěží a očekávali jsme těžké utkání.Zvlášť když se nám předchozí dvě utkání nevyvedla podle našich představ.

      Začátek utkání se nesl v opatrném duchu a obě mužstva nechtěla odkrýt karty jako první.Běžela minuta 10 a v první šanci se objevili hosté,naštěstí neproměnili.V minutě 12 pálil nebezpečně hostující Zouhar,mířil však těsně mimo.O čtyři minuty později zahrávali hosté přímý kop,míč si postavil Keprt ,ale jeho parádní střelu do šibenice zmařil vynikajícím zákrokem gólman Hlaváček.V první naší šanci se objevil,Eliáš mířil však do hostujícího brankáře.Hosté nepolevovali v náporu a vytvářeli si šance a my se jen stěží bránili,často nás podržel skvělým zákrokem Hlaváček.V minutě 30 jsme se dostali ke slovu i my a měli možnost zahrávat nepřímý kop.Míč si postavil Korytář poslal ho do pokutového území,ale z následného závaru jsme nic nevytěžili.V závěru první půle se  Keprt objevil sám před  naším brankářem Hlaváčkem,mířil však mimo.Poločas tedy skončil nerozhodně.
           Začátek druhé půle se lépe vydařil hostům.  V minutě 47 zahrávali roh jmenovitě Keprt ,na jeho centr si naskočil zcela neobsazený Michal Zouhar a zajistil Lipovci vedení 0:1.Po gólu hosté nepolevovali v náporu a dál nás přehrávali a vytvářeli dobré příležitosti.Z našeho herního projevu byla vidět spíše křečovitost a tak jsme si nedokázali vytvořit nějakou dobrou příležitost ke skórování.V minutě 79 se proti sérii šancí hostů opět vyznamenal Hlaváček.Závěr utkání si hosté pohlídali a zaslouženě vyhráli.
SESTAVA :  Hlaváček Filip - Štrajt Petr,Maška Josef,Blažek Ondřej,Vašíček Luboš - Eliáš Lumír "K",Duchovný Robin,Kučera Martin,Gross Miroslav - Korytář Jan,Pernica Marek.
STŘÍDÁNÍ :60.minuta Kašpárek Michal  za Luboše Vašíčka
                 62.minuta Fiala Jiří za Lumíra Eliáše.
ŽK: 41.minuta Duchovný Robin  (faul)
      63.minuta Pernica Marek (protesty)