VILÉMOVICE - LETOVICE 2:2 (0:1)

04.10.2012 08:18

V neděli 30.9. jsme na našem hřišti přivítali tým Letovic,se kterým jsme dlouho nehráli a proto byl pro nás velkou neznámou.Trenér Vašíček se vrátil k tradiční sestavě.Chyběl Honza Fiala (pracovní povinnosti) ,zranění Peťa Flek a Ondra Sedlařík, ne zcela 100% se cítícího Eliáše,který usedl alespoň na lavičku, nahradil v sestavě Skalický,který si o místo řekl kvalitním výkonem v pohárovém duelu.
        Úvod utkání se nesl v opatrném duchu s obou stran, zejména naši hráči nemohli najít herní rytmus a lehkost z pátečního utkání.Nedařila se kombinace,chyběl pohyb,bojovnost a tak v první půli se do náznaků šancí dostal pouze M.Mikšovský ,P.Mikšovský a Mirek Gross ovšem nedotáhli je do konce.Hostům takový průběh utkání zcela vyhovoval a ještě se jim podařilo vytěžit z minima maximum ,když nás za naši pasivitu potrestali v 39 minutě gólem nechytatelnou střelou z přímého kopu 0:1.
        Do druhé půle naši hráči vstoupily o mnoho lépe než do začátku utkání a v jeho úvodu nevyužil dvě šance P.Mikšovský, zejména ta druhá volala po gólu,kdy mu míč naservíroval před prázdnou branku M.Mikšovský, ale bohužel vhodný okamžik k zakončení prováhal. V 60. minutě se neštastně zranil M.Mikšovský a musel odstoupit.Nahradil ho Eliáš a pravě on si v minutě 65.naběhl na odražený míč a pohotovou střelou vyrovnal 1:1.Po vyrovnání jsme soupeře ještě více přitlačili a šance si vytvořili P.Mikšovský Eliáš,Vorlický i Mirek Gross.V minutě 70 se probíjel středem hřiště P.Mikšovský , vyhrál i souboj s brankářem,tísněn sice už zakončit nestačil, ale pohotový Mirek Gross uklidil míč do prázdné branky 2:1.Po gólu jsme měli možnost přidat další,ale bohužel se nám to nepodařilo.Otřepané nedáš- dostaneš se nám stalo osudným i v neděli.Po zaváhání na levé straně hřiště se míč dostal v 88 minutě do našeho pokutového území a tam si hostující útočník věděl rady a střelou k tyči vyrovnal 2:2. V 90. Mirek Gross se po akci Vorlického dostal k míči přehodil brankáře ,ale hostující obránce míč vykopl z prázdné branky a tím nám definitivně vzal šanci na tři body.

   SESTAVA :Urbánek Jiří-Skalický Stanislav,Vašíček Luboš, Stupka Jakub, Urbánek Marek-Fiala Jiří "K",Kučera Martin-Gross Miroslav,Mikšovský Petr,Mikšovský Michal-Vorlický Jiří.


   STŘÍDÁNÍ:60 .minuta Eliáš Lumír za Michala Mikšovského


   PŘIPRAVENI: Kučera Milan,Kučera Radek

                   ŽK: 72 .minuta Mikšovský Petr (faul)