VILÉMOVICE - LETOVICE 12:1 (3:0)

19.04.2015 09:32

Branky:3vlasní,2Pernica,2Vorlický,Korytář,Duchovný,Eliáš,Kučera Martin,Mikšovský Petr.

V sobotu 18.4. jsme na našem hřišti hostili mužstvo Letovic a chtěli jsme po zaváhání ve Vavřinci vyhrát a udobřit si diváky nejen výsledkem ,ale hlavně dobrým a hlavně líbivým fotbalem.

      Hned od začátku zápasu jsme hýřili aktivitou ve snaze co nejdříve vstřelit gól a převzít otěže utkání do svých rukou a dovézt je do vítězného konce.Hned v 5.minutě vysunul Eliáš Pernicu ,který však v dobré pozici nedal.Běžela 10.minuta a k odraženému míči se dostal Maroši,střela se mu nepodařila tak jak si asi představoval,leč stala se z ní  přihrávka na zcela volného Korytáře a ten technickou střelou k tyči otevřel skóre 1:0.  Úvodní gól nás nabudil k další aktivitě a přicházeli šance,ale neproměnili jsme je.Hosté nás za jejich neproměňování mohli potrestat a po našem drobném zaváhání rozvinuli akci na jejímž konci byla střela,která orazítkovala břevno naší branky. O minutu později hosté zahrávali roh a následný závar v naší šestnáctce vyřešil s přehledem brankář Hlaváček.V minutě 30 se po individuální akci dostal ke střele Eliáš ,hostující brankář míč vyrazil na roh,ten zahrával Maroši a na jeho přesný centr skvěle naskočil Duchovný a krásnou hlavičkou zvýšil na 2:0.V minutě 38. se rozběhl po pravé straně Vorlický a jeho přihrávku si do vlastní sítě srazil obránce hostů a podtrhl tím brankový účet první půle na 3:0.
      Ve druhém poločase jsme chtěli pokračovat v aktivitě a nadále produkovat ofenzivní fotbal ,to se povedlo hned v minutě 47,když Pernica přiklepl Vorlickému ,který střelou k tyči dal už na 4:0.Běžela minuta 50. na pravé straně se uvolnil Vorlický a jeho centr si srazil do branky opět jeden z hostujících  obránců  5:0.O pět minut později dostal trochu prostoru P.Mikšovský a bombou k tyči z 25 metrů navýšil stav na 6:0.V minutě 61 zahrál v našem pokutovém území  Stupka rukou a z nařízené penalty hosté snížili na 6:1.O chvíli později se na pravé straně dostal k míči Eliáš a jeho centr znovu za přispění hostujícího hráče skončil v brance a skóre se zvýšilo už na 7:1.V minutě 70.Korytář našel milimetrovým pasem Eliáše,který  přesnou střelou míč uklidil do branky 8:1.Běžela minuta 75.Pernica si udělal prostor v pokutovém území ,na jeho přihrávku si naběhl Kučera a zvýšil na 9:1.V minutě 78.opět Pernica krásným centrem nalezl Vorlického ,který se hlavou nemýlil a dal už na 10:1.O čtyři minuty později se probíjel do šestnáctky Duchovný jeho střelu brankář vyrazil před sebe a pohotový Pernica míč dorazil do branky 11:1.V minutě 84.Vorlický naservíroval přesnou přihrávkou  míč  Pernicovi ,který ho s přehledem uklidil do branky a uzavřel skóre zápasu na nevídaných 12:1.Soupeře jsme jasně přehráli a zaslouženě zvítězili.
SESTAVA:Hlaváček Filip- Vašíček Luboš "K",Školař Ondřej,Urbánek Marek -Maroši Jan-Eliáš Lumír,Kučera Martin,Duchovný Robin,Korytář Jan-Pernica Marek,Vorlický Jiří.
STŘÍDÁNÍ:   46.minuta Fiala Jiří za Ondřeje Školaře
                   46.minuta Mikšovský Petr za Jana Marošiho
                   46.minuta Stupka Jakub za Luboše Vašíčka
                   72.minuta Urbánek Filip za Lumíra Eliáše
ŽK:35.minuta  Pernica Marek  (protesty)