VILÉMOVICE - KOTVRDOVICE 2:2 (0:2)

14.05.2014 21:32

Po nevydařeném čtvrtečním utkání jsme mohli složit reparát už v neděli proti Kotvrdovicím,jež jsme sice na podzim porazili u nich vysoko 7:0,ale doma se nám proti nim moc nedaří i tak jsme si chtěli udobřit diváky dobrým výkonem a hlavně vítězstvím.
Zápas začal za mírného deště, který postupně zesiloval a tak vyvstávala otázka komu bude mokrý terén víc vadit.Zprvu se v dobré příležitosti ocitli hosté ,ale Hloušek mířil vedle.Po několika minutách měli hosté další možnost ,naštěstí šla střela nad.V minutě 15 načasoval Vorlický přihrávku na P.Mikšovského ,který jen těsně nedosáhl.Běžela minuta 18. a opět Vorlický potáhl míč až k brankové čáře poslal nahrávku na Pernicu ,ale ten v dobré pozici mířil vedle.O chvíli později se ocitl v dobré pozici znovu Pernica ,ale neproměnil .Otřepané "nedáš -dostaneš " platilo v minutě 24 měrou vrchovatou ,kdy našim zadákům unikl Sehnal a podél našeho brankáře chladnokrevně zakončil 0:1.Neuplynulo ani pět minut a Sehnal znovu dostal trochu prostoru a sólový nájezd zakončil jako přes kopírák a zajistil hostům vedení už 0:2. Po dvougólovém KO od hostů ,jsme se snažili zvrátit nepříznivý vývoj utkání.V minutě 31. si dobrou pozici připravil P.Mikšovský ,ale trefil tyč.O několik chvil později se nám podařilo ,udělat závar v pokutovém území ,ale střela Vorlického šla do obránce ,který zabránil jistému gólu.V závěru poločasu se ozvali znovu hosté ,ale Hlouškovi šla střela nad.Poločas jsme zakončili přímým kopem Marošiho ,který nastřelil zeď.
Do druhého poločasu jsme nastoupili s cílem zvrátit nepříznivý vývoj v náš prospěch,ale byly to hosté jmenovitě Sehnal ,který v dobré pozici pálil nad.V minutě 51.se prosmýkl P .Mikšovský po levém křídle ,ale jeho centr Eliáš netrefil dobře.V minutě 57.se po chybě hostů dostal k míči Vorlický a přízemní střelou snížil na 1:2.O chvíli později znovu Vorlický prokázal svou rychlost ,ale gólman hostů jeho střelu vyrazil. Běžela minuta 63.Korytář vyslal obloučkem do úniku Vorlického ,který prostřelil brankáře a srovnal krok na 2:2.Hosté se však vidiny zisku bodů nevzdávali a tak musel brankář Urbánek zasahovat proti střele hostů.V minutě 70.se do šance prodral P.Mikšovský,ale jeho střelu brankář vyrazil.O chvíli se v šanci objevil M.Mikšovský,ale také nedal.V závěru utkání měl příležitost Sehnal ,ale tentokrát svůj únik zakončil vedle a když nevyšel ani únik Vorlického ,který v rozhodující chvíli podklouzl tak zápas skončil smírně a bod byl nakonec spravedlivým rozuzlením tohoto utkání.
SESTAVA:Urbánek Jiří-Korytář Jan,Vašíček Luboš "K" ,Fiala Jiří,Urbánek Marek-Eliáš Lumír,Kučera Martin,Maroši Jan,Mikšovský Petr-Vorlický Jiří,Pernica Marek.
STŘÍDÁNÍ:66.minuta Mikšovský Michal za Jana Marošiho
PŘIPRAVENI: Skalický Stanislav,Stupka Jakub,Urbánek Filip,Němec Kamil.