VILÉMOVICE - KOTVRDOVICE 0:4 (0:4)

01.11.2012 20:41

V neděli 28.10 jsme přivítali dalšího dobře známého soupeře z let minulých,který rovněž postoupil s námi do okresního přeboru a to mužstvo Kotvrdovic.Utkání s nimi mají vždy náboj a příchuť derby. Chyběli nám pouze dlouhodobí marodi Michal Mikšovský ,Petr Flek a Ondra Sedlařík a tak jsme se chtěli s domácím publikem rozloučit vítězstvím. I když celý víkend nebylo přiznivé počasí terén byl způsobilý a tak se  mohlo hrát.

     Začátek zápasu se odehrál v režii hostů,kteří několikrát ohrozili naši branku, v tomto ohledu byl aktivní zejména hostující útočník Sehnal .Nám se nedařilo,vázla kombinace a i v obraně to zaskřípalo,neobsazovali jsme důsledně hráče a z toho hosté těžili.V minutě 20 hosté poprvé udeřili.Do míče se opřel zkusený Nečas a z 30 metrů vymetl levý horní roh naší branky 0:1. Než jsme se stačili otřepat z úvodního gólu ,byli tu znovu hosté,kteří využili náš nedůraz v pokutovém uzemí a po centru z levé strany prostřelil  našeho brankáře hostující Kučera 0:2.My jsme odpověděli pouze náznaky šancí a nepovedenou střelou P.Mikšovského.A tak nás hosté znovu nachytali ve 30.minutě,když přihrávku Kučery mazácky proměnil útočník Sehnal 0:3.To však ještě nebylo všechno.V minutě 35.jsme opět chybovali v obraně a náš nedostatečný odkop poslal technickou střelou do branky hostující  kapitán Nevřela a zvýšil tak na hrozivých 0:4.Jak překonat hostující obranu ukázalo dou Vorlický- Gross.ale posledně jmenovaný přeloboval jak brankáře tak i branku.Poločas tedy skončil pro nás velmi nepříznivě 0:4.
     Do druhé půle jsme nastoupili z úmyslem hrát aktivněji a vyvarovat se chyb v defenzivě.Vytvořili jsme si i šance a nutno dodat ,že naši hráči předvedli zlepšený výkon ,ovšem ani šance Mirka Grosse a Honzy Fialy ,střely Eliáše a Marka Urbánka nevedli ke snížení stavu.Výsledek první půle byl až příliš určující pro průběh druhé  Hosté nepřipustili nějakou zápletku a  tak se už skóre neměnilo.Kotvrdovští fotbalisté si od nás odvezli vítězství  0:4.

 

SESTAVA:Urbánek Jiří-Skalický Stanislav,Vašíček Luboš,stupka Jakub,Urbánek Marek-Kučera Martin,Fiala Jiří "K",Eliáš Lumír-Gross  Miroslav,Mikšovský Petr,Vorlický Jiří
STŘÍDÁNÍ: 37.minuta Fiala Jan za Stanislava Skalického

                69.minuta Šebela Michal za Martina Kučeru
PŘIPRAVENI: Urbánek Filip,Kučera Radek
ŽK: 16.minuta Fiala Jiří (faul)