VILÉMOVICE - KOŘENEC 0:0

22.04.2013 08:42

V neděli 21.4. konečně začalo fotbalové jaro a my mohli přivítat na našem hřišti tým Kořence. Loni jmsme si odvezli vítězství a tak jsme ve tři body doufali i dnes.
Zápas začal opatrně a žadný s týmů nechtěl vyložit karty na stůl jako první.Hosté se však osmělili jako první a po rychlé akci vystřelili mimo.My jsme odpověděli spoluprací dua Urbánek -Štrajt ,který chytrým obloučkem trefil tyč.Hosté hrozili i ze standartních situací a naši hráči si museli dávat velký pozor při jejich bránění.Svoji kvalitu nám předvedl také zkušený kanonýr hostů Meluzín,jenž se objevil ve dvou šancí naštěstí tu první dal jen těsně mimo a tu druhou mu zneškodnil gólman Jirka Urbánek.V této fázi zápasu nám hodně chyběla přesnost a překvapivá přihravka a hosté toho využívali k dalším ztečím na naši branku.
Recept jak na hostující obranu předvedla dvojice Gross -Mikšovský ,ale střela P.Mikšovského šla těsně nad.Hosté před koncem poločasu ještě zahrozili nebezpečně zahraným přímým kopem.
Druhá půle začala super šancí hostí ,ale naštěstí pro nás hostující útočník z pěti metrů netrefil naši prázdnou branku a míč poslal vysoko nad. Od této chvíle jsme přece jen vyrovnali hru a následovali i šance i když hosté nepřestávali být nebezpeční a dále těžili hlavně ze standartních situací a rychlých protiútoků.V 60 minutě se probíjel Petr Mikšovský do pokutového území ,ale v souboji z brankářem se míč odrazil mimo .Naše největší šance přišla v 70 minutě Marek Urbánek přistrčil Mirkovi Grossovi do běhu, ale jeho střelu zneškodnil hostující brankář.O pět minut to tečovanou střelou zkoušel Eliáš,ale dal těsně mimo.Hosté zahrozili nebezpečnou střelou ,kterou vyrazil náš brankář.Po této akci se utkání již dohrávalo a remízu brala obě mužstva.
SESTAVA: Urbánek Jiří-Stupka Jakub,Vašíček Luboš,Kvasnovský Petr,Urbánek Marek-Kučera Martin,Fiala Jiří "K"- Eliáš Lumír.Štrajt Petr,Gross Miroslav-Mikšovský Petr.
STŘÍDÁNÍ: 65.minuta Zouhar Josef za Petra Štrajta
PŘIPRAVENI:Skalický Stanislav ,Vašíček Petr.