VILÉMOVICE - JEDOVNICE 1:1 (0:0)

24.05.2016 21:58

V neděli 22.5.jsme na našem hřišti přivítali sousední Jedovnice ,se kterými se nám výsledkově moc nedaří a tak právě proto jsme chtěli doma konečně uspět.

               Samotný úvod zápasu byl vyrovnaný,ale asi od 10 minuty měli hosté navrch a vytvářeli si šance a my měli plné ruce práce s jejich bráněním a právě hned v minutě 12 Janda z přímého kopu nebezpečně střílel ,ovšem Kyzlink skvělým zákrokem zasáhl. V minutě 25 to zkoušel z přímého kopu hostující Borek ,ale mířil nad.Běžela minuta 31 a prostor si v našem pokutovém území udělal Janda ,hlavou však dal těsně nad.Největší šanci v první půli měl Janda ,který běžel sám na Kyzlinka ,ale ten  ho vychytal.V první půli měli navrch hosté ,ale stále jsme drželi nerozhodný stav.
          Druhá půle začala naším drtivým tlakem a v krátkém časovém sledu se v šancích objevili Pernica ,Švihálek a Kučera ,ale nevyužili jsme je.Hosté odpověděli dobrou příležitostí ovšem mířili mimo.V minutě 58.se po našem drobném zaváhání na levé straně dostal k míči Borek a doklepl míč do branky  0: 1.Běžela minuta 65 a dlouhý nákop Duchovného neudržel hostující brankář a Pernica vyražený míč poslal do branky 1 : 1.Po vyrovnání se šance přelévali ze strany na stranu v té naší největší se minutě 78 po centru Pernici   ocitl Opletal ,ale hlavou mířil nad.Do konce utkání se již nikdo gólově neprosadil a tak zápas skončil  zaslouženou remízou.                                                                                                                           
SESTAVA: Kyzlink Jakub - Duchovný Robin,Blažek Ondřej,Maška Josef "K",Urbánek Marek - Štrajt Petr,Opletal Petr,Kučera Martin,Korytář  Jan- Švihálek Martin,Pernica Marek.
STŘÍDÁNÍ:84.minuta Fiala Jiří za Marka Urbánka 
               90.minuta Kopřiva František za Petra Štrajta