VILÉMOVICE - JEDOVNICE 1:1 (0:0)

26.09.2012 21:32

V 7. kole jsme přivítali v derby tým Jedovnic,které mají perspektivní a ofenzivně laděné mužstvo.My jsme nastupovali bez Honzy Fialy (pracovní povinosti) a zraněného Ondry Sedlaříka, na lavičku už usedl uzdravený Petr Flek.
            Zápas začal za hezkého počasí před početnou diváckou kulisou a obě mužstva předváděla divákům fotbal ve vysokém tempu s nasazením,bojovností a kombinačními akcemi.Za hosty se první osmělil Farník,ale jeho kombinace s ostrostřelcem hostů Jandou vyšla na prázdno.My jsme odpověděli akcí dua Vorlický- Eliáš,na jejímž konci se dostal k míči Mirek Gross, pusunul si míč do strany,ale k naší smůle trefil pouze břevno. Na druhé straně se ocitl sám v pokutovém území Farník,ale naštěstí střílel vedle.Ve 20 minutě se k přímému kopu postavil opět Farník,ale jeho párádní střelu do šibenice vytěsnil fantastickým zákrokem Jirka Urbánek.Naši hráči kontrovali šancemi Vorlického,Eliáše a Grosse.V minutě 39. dostal míč od M.Mikšovského do běhu Mirek Gross unikl hostujícím obráncům , vyběhnuvší brankář ho na hranici pravidel zastavil mimo pokutové území,ale rozhodčí posoudil zákrok jako regulerní a tak se po rušné první půli šlo do kabin za stavu 0:0.
            Začátek druhé půle a obě mužstva pokračovala ve stejném duchu.V minutě 50. jsme se dočkali, přímý kop zahrával P.Mikšovský trefil zeď a odražený míč poslal do branky přízemní střelou, kterou gólman hostí malinko podcenil ,Martin Kučera 1:0.Po gólu se naši hráči dál snažily o kombinaci , vytvářeli si šance a chtěli dát další gól.Šance měli Vorlický, Gross, ale bohužel bez gólového efektu.Hosté se nevzdávali a v minutě 58. mohl vyrovnat z přímého kopu Farník, ale s jeho střelou k tyči si opět vynikajícím zákrokem poradil Jirka Urbánek.A po jednom z protiútoků dostal trochu prostoru Janda,ale naštěstí přestřelil.My jsme soupeře po těchto akcích opět sevřeli před pokutové území a vytvořili si šance ale bohužel ani P.Mikšovský ani Gross ani Vorlický či M.Mikšovský svoje šance nedotáhli do konce.V těchto chvílích jsme hosty zaskočili a bylo škoda ,že jsme nepřidali druhý gól, a tak nás hosté za chvilkovou nepozornost v jinak pozorné defenzivě z protiútoku potrestali a střídající Gromský v 81.minutě vyrovnal 1:1.Po vyrovnání jakoby se obě mužstva již spokojila s výsledkem a hra již neměla takové tempo .Remíza byla asi spravedlivým rozuzlením velmi pohledného a kvalitního střetnutí.

   SESTAVA:Urbánek Jiří-Stupka Jakub,Vašíček Luboš,Fiala Jiří"K",Urbánek Marek-Kučera Martin,Mikšovský Michal-Eliáš Lumír, Mikšovský Petr,Gross Miroslav-Vorlický Jiří

   STŘÍDÁNÍ: 82 minuta Flek Petr za Petra Mikšovského
                    88 minuta Zouhar Josef za Lumíra Eliáše
 
   PŘIPRAVENI : Kučera Radek, Zouhar Roman

                    ŽK: 57.minuta Stupka Jakub(faul)
                          66.minuta Mikšovský Petr(faul)
                          89.minuta Fiala Jiří (faul)