VILÉMOVICE - DRNOVICE 4:0 (1:0)

02.09.2012 13:24

Ve třetím kole jsme na našem hřišti přivítali tým Drnovic,se kterým jsme chtěli naplno bodovat.Chyběl nám pouze pracovně zaneprázdněný Honza Fiala a dlouhodobě zraněný Petr Flek.
                      Cestu za vítězstvím začali naši hráči naplňovat od začátku utkání.Na úvod zápasu nebezpečně vystřelil P.Mikšovský.Po chvilce se prosmýkl kolem hostujících obránců Vorlický přihrál Grossovi a ten nastřelil brankáře.Stále jsme ohrožovali branku soupeře zejména nebezpečnými střelami Vorlického,Eliáše a Grosse.V minutě 23. P.Mikšovský našel křižným pasem Grosse, ten dal z první na Vorlického,který si zpracoval míč a tvrdou střelu napálil pouze do břevna.Hosté nás ohrozili pouze dvakrát nebezpečnými hlavičkami,které jsme dokázali zneškodnit.Po té přišli na řadu dvě šance Grosse.Nejprve v minutě 27. Eliášovo prostrčení napálil do gólmana.A v minutě 30 vysunutí M.Mikšovského poslal pouze do náruče brankáře.Gólu jsme se dočkali v 36.minutě. Vorlický prošel hostující obranou a přesně načasovanou přihrávkou našel Grosse a ten nás poslal do vedení 1:0.V minutě 41. se ocitl sám před brankářem Eliáš ještě přihrál P.Mikšovskému a ten slabou střelou nepřekonal brankáře hostí.Hráči Drnovic měli možnost v závěru prvního poločasu srovnat stav,ale střelu z přímého kopu bravurně chytil brankář Jirka Urbánek.
          Začátek druhé půle jsme začali znovu aktivně a střelami M.Kučery a P. Mikšovského jsme nebezpečně ohrozili hostujícího
 brankáře.V 61.minutě si odražený míč zpracoval Eliáš a přesnou střelou nás poslal do vedení 2:0.Naši hráči hráli velmi aktivně
  a snažili se kombinačními akcemi dál ohrožovat branku soupeře.To se povedlo v 71.minutě M.Mikšovský vysunul Vorlického ten opět perfektně načasoval finální přihrávku ,tentokrát na Martina Kučeru a ten technickou střelou zvýšil již na 3:0.V minutě 78. Vorlický po akci M.Mikšovského vstřelil naši čtvrtou branku 4:0.Hosty jsme k ničemu naší pozornou hrou v defenzivě k ničemu nepustili a tak jsme si připsali tři body

 SESTAVA:Urbánek Jiří-Stupka Jakub,Fiala Jiří"K",Vašíček Luboš,Urbánek Marek-Kučera Martin,Mikšovský Michal-Eliáš Lumír, Mikšovský Michal,Gross Miroslav-Vorlický Jiří.

 STŘÍDÁNÍ:65.minuta Šebela Michal za Lumíra Eliáše
                 73.minuta Sedlařík Ondřej za Jakuba Stupku
                 82.minuta Skalický Stanislav za Petra Mikšovského

            ŽK:58.minuta Gross Miroslav (oplácení)
                 75 minuta Mikšovský Petr (předčasné vyběhnutí ze zdi)