VILÉMOVICE - DOUBRAVICE 4:2 (2:1)

22.04.2015 21:11

Branky:3Pernica Marek,Kučera Martin - Schuch,Trubák.

Ve středu 22.4. jsme dohrávali první jarní kolo  a hostili jsme na našem hřišti Doubravici a chtěli jsme pokračovat v nedělním výkonu a připsat si další důležité body do tabulky okresního přeboru.

             Do utkání lépe vstoupili hosté a již ve druhé minutě po standardní situaci orazítkovali zblízka tyč.Běžela minuta 10.,hosté se po našem zaváhání  na pravé straně dostali do blízkosti naší branky a útočník hostů střelou pod břevno otevřel skóre utkání 1:0. Po inkasovaném gólu jsme vrhli všechny síly ,abychom utkání zvrátili ve svůj prospěch.V minutě 15 se to ještě Kučerovi nepovedlo,jeho střela postrádala razanci ,ale v minutě 18 se po rohu dostal k odraženému míči Pernica a prostřelil hostujícího brankáře 1:1. Obrat v zápase dokonal, po Vorlického chytré přihrávce ,parádně umístěnou střelou  do šibenice Kučera 2:1.Hosté však zbraně neskládali a vždy když se v naší obraně objevila skulinka byli velmi nebezpeční,naštěstí byl vždy na místě brankář Hlaváček.V minutě 36 se dostal ke  střele Korytář ,mířil však nad.Ke konci první půle se dostal do dobré pozice po přihrávce Vorlického Pernica ,brankář hostů ale jeho hlavičku chytil.Do kabin se tedy šlo za pro nás příznivého stavu.
         Druhá půle začala přímým kopem Marošiho,střela šla nad.Hosté rozehráli nebezpečnou akci ,naštěstí však bez gólového efektu.Do velmi dobré šance se po Vorlického přihrávce dostal Pernica trefil však tyč.Po těchto akcích jsme trochu polevili v aktivitě a hosté nás za to potrestali. V minutě 63  velmi chytře rozehráli standardní situaci,přetažený míč se dostal na zcela volného hostujícího hráče ,který propálil vše co mu stálo v cestě a srovnal stav utkání na 2:2. Běžela minuta 66.a Vorlický se prosmýkl po pravé straně hřiště a krásně nacentroval před branku kde číhal Pernica a hlavou nás poslal do vedení 3:2.Hosté se nevzdávali a  s jejich akcemi 
jsme měli v obraně dost práce.V minutě 70 se do dobré příležitosti dostal P.Mikšovský gólman hostí však jeho střelu bravurním zákrokem vyrazil.Definitivní klid přinesla minuta 84.a přesný centr Vorlického do kterého se položil Pernica a hlavou zvýšil na 4:2.Do konce zápasu se již nic mimořádného nestalo a tak jsme si připsali další cenné vítězství.
SESTAVA:Hlaváček Filip- Fiala Jiří,Školař Ondřej,Urbánek Marek-Maroši Jan- Stupka Jakub,Kučera Martin,Duchovný Robin,Korytář Jan-Vorlický Jiří,Pernica Marek.
STŘÍDÁNÍ:   55.minuta  Mikšovský Petr za Jakuba Stupku
                   55.minuta  Vašák Miloš za  Jana Marošiho
                   90:minuta Urbánek Filip za Jana Korytáře
ŽK :             22.minuta Pernica Marek (protesty)