VILÉMOVICE - DOUBRAVICE 1:1 (1:0)

18.10.2012 19:50

V neděli 14.10. jsme hostili dalšího tradičního účastníka okresního přeboru a to tým Doubravice.Do zápasu už mohl naskočit Honza Fiala naopak chyběli zranění Michal Mikšovský,Petr Flek,Ondra Sedlařík a Lumír Eliáš.
             Začátek utkání se nesl v opatrném duchu a obě mužstva jakoby hledala svou tvář. První šanci jsme svou nekoncentrovaností v obraně nabídli hostům my ,ale hlavou poslal míč nad zcela volný hostující útočník.Další šanci hostům zmařil gólman Urbánek, když prudkou střelu vyrazil na roh.My jsme poprvé ohrozili gólmana hostí z trestného kopu, který zahrával Jirka Fiala, jeho nebezpečnou střelu ,však brankář kryl.V minutě 30 zahrávali hosté přímý kop a opět skvělým zákrokem ho zneškodnil brankář Urbánek.V minutě 36. zakroutil přímý kop z pravé strany P.Mikšovský na něj skvěle načasoval výskok Martin Kučera , ale hlavou trefil k naší smůle pouze tyč.V minutě 41. nakopl míč Jirka Vorlický na Mirka Grosse ten svým důrazem vyhrál souboj s obránci a propálil i brankáře 1:0.
            Druhá půle pro nás nezačala dobře, když rozhodčí v minutě 47 nařídil pokutový kop za ruku Stupky,kterému míč při odkopu nešťastně trefil ruku . Hostující kapitán ho proměnil a bylo srovnáno 1:1.Po vyrovnání jsme se dlouho nemohli dostat do hry vázla kombinace ,chyběl nám důraz ,nějaká překvapivá přihrávka navíc hosté pozorně bránili a hrozili ze standartních situací a i jim se asi zamlouvalo odvést bod. A když se nepodařilo nám ani hostům vytvořit si nějakou větší šanci, která by směřovala ke gólu brala bod obě mužstva.

                SESTAVA. Urbánek Jiří-Skalický Stanislav,Stupka Jakub,Vašíček Luboš,Urbánek Marek-Kučera Martin,Fiala Jiří "K"-Fiala Jan,Mikšovský Petr,Gross Miroslav-Vorlický Jiří

                STŘÍDÁNÍ: 75.minuta Zouhar Josef za Petra Mikšovského

                 PŘIPRAVENI: Kučera Milan, Kopřiva František

                                    ŽK: Mikšovský Petr (faul)