VILÉMOVICE - ČERNÁ HORA 9:0 (3:0)

29.08.2019 00:00

Netradičně ve středu 28.8.2019 jsme předehrávali na domácím hřišti další utkání 1.B třídy s týmem Černé Hory, na jehož žádost byl přesunut termín utkání z 31.8.2019. Tento termín soupeřům nevyhovoval, tak jsme jim vyšlí vstříc. Na toto domácí utkání jsme ještě mohli využít služeb Petra Švancary, a tak jsme chtěli vyhrát a potvrdit vítězství z Rájce.  

Úvod zápasu vyšel jednoznačně pro nás, od první minuty jsme soupeře přitlačili a vytvářeli si příležitosti. Dobře střílel Kasálek i Jarůšek, prozatím bez úspěchu. V 6. minutě vybojoval míč ve středu hřiště Valnoha, přihrál Kuropatovi, který pohotovou střelou otevřel skóre utkání  1:0. Běžela  18. minuta, akci rozehráli Valnoha s Hegerem, ten našel Jarůška, který přihrál Kuropatovi a jeho střela k tyči znamenala náš náskok na 2:0. Po těchto akcích jsme nepolevili v aktivitě a dál si vytvářeli příležitosti. V dobrých šancích se objevili Švancara, Jarůšek, Kuropata i Heger. Hosté se k naší brance moc nedostávali, a tak nás ohrožovali spíše z rohových kopů, ale ty se nám povedlo bez problémů ubránit. Další akci rozehrál Valnoha na Švancaru, ten našel Pernicu, ale ten v dobré pozici gól nedal. V 37. minutě Jarůšek vyhrál hlavičkový souboj s obránci hostů, míč se dostal k Švancarovi, který přesnou přihrávkou našel Kuropatu, jehož tečovaná střela skončila za zády gólmana hostů a bylo to už 3:0. První půle byla zcela v naší režii a tak jsme díky hattricku Kuropaty drželi slibný náskok.

Druhý poločas začal šancí Jarůška, ale tomu to ještě teď nevyšlo. Jeho chvíle přišla v 49. minutě, když Kuropata našel přihrávkou Švancaru, ten poslal míč Jarůškovi, který přesnou střelou překonal hostujícího brankáře a dal na 4:0. Běžela  57. minuta, Siegl nadýchaným centrovaným míčem z rohového kopu našel Kasálka, ten parádním volejem zpoza šestnáctky vymetl levý horní roh branky hostů a zvýšil stav na 5:0. V další příležitosti se ocitl po akci Švancary s Hegerem Jarůšek, ale střílel těsně mimo. Běžela 67. minuta, Kuropata našel rozběhnutého Pernicu, který přihrál Valnohovi, jehož pohotová dorážka znamenala už náskok 6:0. O dvě minuty později Švancarův centr přizvedl hlavou Heger na Valnohu, který doklepl míč do branky a zvýšil už na 7:0. Po těchto akcích  se dostali ke slovu i hosté, ale střelu Koupého  brankář Veselý bez problémů chytil. O chvíli později Kasálek parádní střelou orazítkoval z přímého kopu břevno, hned vzápětí Heger v dobré pozici pálil také pouze do břevna. V 89. minutě se Azbayar uvolnil ve středu hřiště a přízemní tvrdou střelou k tyči dal už na 8:0. O minutu později Azbayar našel přesnou přihrávkou Jarůška, který překonal brankáře hostů a upravil na konečných a málo vídaných 9:0. Soupeře jsme jasně přehráli, vytvořili si řadu šancí, vyjádřili to i gólově a zaslouženě vyhráli.

 

SESTAVA : Veselý Zdeněk - Pernica Marek , Maška Josef "K" , Siegl Patrik , Duchovný Robin ( 76.min.Urbánek Filip ) - Kuropata Radomír ( 68.min Azbayar Azzaya ) , Heger Tomáš , Kasálek Martin , Valnoha Zdeněk ( 71.min. Kučera Martin ) - Švancara Petr ( 86.min Široký Branislav ) Jarůšek Tomáš .
 
 
PŘIPRAVENI : Vašíček Luboš ,  Němec Kamil.