VILÉMOVICE - ČERNÁ HORA 3:0 (2:0)

02.10.2018 06:40
              Poslední zářijovou neděli jsme  v dalším kole doma přivítali tým Černé Hory, který se po roční pauze opět vrátil do krajských soutěží. My jsme chtěli po dvou venkovních utkáních opět naplno bodovat.

            Úvod zápasu vyšel lépe nám a už v 5. minutě Kasálek z rohového kopu našel Kuropatu, který tvrdě vypálil, ale brankář hostů byl na místě. Svými rychlými výpady trápil hostující obránce zejména Kuropata, který využíval chytré přiklepnutí od Hegera či Kasálka, ale střelecky se neprosadil. V minutě 12. Kuropata našel hezkou přihrávkou Jarůška, ale brankář hostů  šanci zneškodnil. V minutě 16. Kasálek zakroutil roh do branky, hosté na brankové čáře sice nebezpečí odvrátili, ale odražený míč se dostal k Azbayarovi, který tvrdou přízemní střelou propálil vše, co mu stálo v cestě, a poslal nás do vedení  1 : 0. Hosté se do šancí moc nedostávali a tak hrozili ze standardních situací, ale bez úspěchu. O chvíli později Azbayar skvělou přihrávkou vybídl ke skórování Marka Pernicu, ale jeho střela šla těsně vedle tyče hostující branky. V minutě 30. Heger našel přihrávkou na pravé straně hřiště Azbayara, který poslal míč Jarůškovi a ten tečovanou střelou pod břevno zvýšil        na 2 : 0. O chvíli později se po pravé straně  probil Kuropata, který tečovanou přihrávkou našel Jarůška, ale ten tentokrát mířil těsně mimo. V prvé půli jsme kontrolovali hru, byli lepším mužstvem a zaslouženě po jejím skončení vedli.

Druhá půle začala naší velkou šancí, když Jarůšek vystihl špatnou rozehrávku hostů a šel sám na brankáře, kterého však svou technickou střelou nepřekonal. Chtěli jsme dál pokračovat ve hře, kterou jsme praktikovali v první půli, ale nedokázali jsme se dostat do dalších šancí, chyběla překvapivá finální přihrávka a ani ze standardních situací se nám nic vytěžit nepovedlo. Až v minutě 65. se k nevídané sólo akci nadechl Kučera, který obešel snad pět hostujících hráčů, chtěl udělat kličku i brankáři, ale ten mu míč v poslední chvíli vypíchl a tak se mu skórovat nepodařilo. Největší šance hostů se odehrála v minutě 73., když se po souboji před naším pokutovým územím dostal k míči Traxl, ale jeho pohotovou střelu zlikvidoval parádním zákrokem Kyzlink. O chvíli později to zkoušel úhlu Lukáš Pernica, ale svým pokusem neuspěl. V minutě 80 Kasálek rozehrál roh na Siegla, jeho střela byla zblokována, míč putoval přes Jarůška až k Marku Pernicovi, který nadvakrát překonal hostujícího brankáře a dal na konečných 3 :0. I když jsme ve druhé půli nehráli tak dobře jako v první, tak jsme si již vítězství vzít nenechali. 

 

SESTAVA: Kyzlink Jakub - Pernica Marek, Siegl Patrik, Maška Josef "K", Duchovný Robin - Azbayar Azzaya (67. min. Pernica Lukáš), Heger Tomáš, Randula Radek (60. min. Kučera Martin), Kasálek Martin, Kuropata Radomír - Jarůšek Tomáš

(81. min. Urbánek Filip).