VILÉMOVICE - ČERNÁ HORA 2:1 (1:0)

08.05.2016 22:00

V dalším domácím utkání jsme v neděli hostili Černou Horu ,která se pohybuje ve spodních patrech tabulky a tak potřebuje každý bod ,proto jsme očekávali těžký zápas.

          Utkání začalo vzájemným oťukáváním ,ale byli jsme to my ,komu se podařilo jako prvnímu vstřelit  gól.V desáté minutě Švihálek zahrával z pravé strany hřiště přímý kop ,na nějž si naskočil Pernica a přesnou hlavičkou míč  umístil ke vzdálenější tyči 1:0.Hosté se rychle oklepali a snažili se o vyrovnání ,nám se hra nedařila,tak jak jsme si představovali. V minutě 32 se hosté ocitli ve velmi dobré příležitosti avšak Kyzlink byl na místě.Běžela minuta 34 a přetažený centr hostů orazítkoval břevno.V závěru  poločasu hosté udělali v našem pokutovém území pořádný závar  a míči v poslední chvíli zabránil v cestě do branky Urbánek.I přes tyto šance první půle vyzněla výsledkově  lépe pro nás a drželi  jsme těsný náskok.
              Druhá půle začala lépe pro nás a v šanci se  objevil Pernica ,ale jeho zakončení chyběla razance.Běžela minuta 52. ,Korytář zleva centroval do pokutového území ,kde míč  do branky hlavou usměrnil Pernica 2:0.O chvíli později se dostal do úniku opět Pernica,ale svoje sólo neproměnil.V 60 minutě byl v našem pokutovém území faulován útočník hostů a následovala penalta ,ale hosté ji neproměnili a tak stav zůstal nezměněn.Běžela minuta 67 a míč dopravil po akci Eliáše do branky Korytář ,rozhodčí ho však pro ofsajd neuznal.V minutě 77 hostující Čech tečovanou střelou snížil 2 : 1.Hosté se ještě snažili o vyrovnání, ale my jsme si již vítězství vzít nenechali.
SESTAVA:Kyzlink Jakub - Duchovný Robin,Maška Josef "K" ,Blažek Ondřej, Urbánek Marek - Kučera Martin,Švihálek Martin,Opletal Petr,Korytář Jan - Pernica marek,Štrajt Petr.
STŘÍDÁNÍ :46. minuta Eliáš Lumír za Petra Štrajta
                 76.minuta Fiala Jiří za Petra Opletala
                 89.minuta Vávra Petr za Jana Korytáře
ŽK: 48.minuta Kučera Martin (faul)
      53. minuta Švihálek Martin (faul)
      84.minuta Korytář Jan (faul)