VILÉMOVICE - ČEBÍN 1:2 (0:0)

21.06.2018 06:59
Netradičně v pátek 15.6. jsme na hřišti v Rudici,které posloužilo jako náš dočasný azyl z důvodu rekonstrukce trávníku našeho hřiště,přivítali v posledním kole 1.B třídy tým Čebína.
                    Úvod utkání byl opatrný a moc fotbalové krásy jsme neviděli.Na obou stranách byla vidět řada nepřesností ,chyběla překvapivá přihrávka do šance.Hosté hrozili zejména ze standartních situací.My jsme odpověděli akcí po levé straně hřiště ,když Azbayar přiklepl Opletalovi, s jeho střelou z úhlu si však brankář hostů poradil. V samotném závěru první půle se centr Azbayara snesl na břevno.Celý první poločas  moc pohledných akcí k vidění nebylo a tak se do kabin šlo za nerozhodného stavu.
                            Druhá půle začala začala lépe pro nás ,když  Kasálek důrazným náběhem vytvořil závar pokutovém území hostů,střela ale skončila v rukavicích hostujícího brankáře.Hosté odpověděli střelou nad naši branku.Pěknou  a pohotovou střelu vyslal  Opletal , mířila ale těsně mimo branku.Hosté nás zlobily svými nebezpečnými protiútoky a velmi zaměstnávali naši obranu.Běžela minuta 73. hosté využili naši chybu v rozehrávce ,k  míči se dostal hostující Sadílek a střelou k tyči otevřel skóre zápasu 0:1.Než jsme se stačili vzpamatovat hosté rozehráli v minutě 74 rychlou akci po levé straně hřiště a Struhařík střelou z úhlu propáli vše co mu stálo v cestě a zvýšil na 0:2.Nám se podařilo snížit v minutě 79. Kasálek vybojoval míč ve středu pole přihrál Pernicovi ,ten dal Opletalovi ,který si všiml lépe postaveného Švihálka a jeho přesná střela k tyči znamenala snížení na 1:2.Závěr zápasu se blížil a hosté si ho již pohlídali dovedli vítězného konce.Závěr sezony nám sice výsledkově nevyšel,ale v celkové součtu jsme se umístili na konečném 3.místě což je historicky nejlepší umístění v krajských soutěžích a za to patří všem hráčům a trenérovi velký dík.
 
SESTAVA: Kyzlink Jakub -  Pernica Marek,Kasálek Martin,Maška Josef"K",Duchovný Robin - Kašpárek Michal,Opletal Petr,Randula Radek,Azbayar Azzaya - Kučera Martin,Švihálek Martin.
STŘÍDÁNÍ:46.minuta Široký Branislav za Jakuba Kyzlinka
                  46.minuta Vašíček Luboš za Michala Kašpárka
                  73.minuta  Lebiš Radek za Azzaye Azbayara
                  82.minuta Kučera Lukáš za Martina Kučeru.
 
 
   ŽK:15.minuta Randula Radek (faul).