VILÉMOVICE - ČEBÍN 0:3 (0:0)

28.03.2017 21:05
 V neděli 26.3. začali  po zimní pauze zápasy krajských soutěží , my na úvod hostili tým Čebína a potřebovali jsme vzhledem k situaci v tabulce vyhrát.
      Zápas začal vzájemný oťukáváním a v první šanci jsme se objevili my ,ale Pernica na centrovaný míč "Azyho" jen těsně nedosáhl.Běžela minuta 14. a ke slovu se dostali hosté ,ale mířili těsně mimo.V minutě 25.zblízka hlavou přestřelil naši branku útočník Čebína Brodecký.O chvíli později další nebezpečnou střelu Čebína vytáhl nad břevno Urbánek.Hra se až do konce půle odehrávala spíše ve středu hřiště a  moc šancí ke vstřelení gólu jsme neviděli.I když hosté byli o maličko lepší tak první poločas 
skončil smírně.
       Úvod druhého poločasu vyšel lépe hostům a svým důrazem po rohovém kopu vytvořili v našem pokutovém území pořádný zmatek a míč do naší branky nakonec doklepl Gaži 0:1.Srovnat mohl v minutě 55. mohl Pernica ,ale vhodný okamžik k zakončení prováhal.Běžela minuta 58 a hosté z přímého kopu přízemní technickou střelou zvýšili na 0:2.Snížit mohl z přímého kopu Kasálek,ale jeho střelu zastavila zeď.Přímý kop Švihálka v minutě 69  také zastavila zeď.Největší příležitost ke skórování jsme měli v minutě 83,ale Švihálkovu šanci zmařil brankář Čebína.V 88.minutě po našem nedorozumění v obraně pečetil vítězství hostů do prázdné branky Brodecký 0 :3 .Hosté v druhé půli vyjádřili svou převahu gólově a zaslouženě vyhráli. 
 
    SESTAVA: Urbánek Jiří - Dornay Jan,Kasálek Martin,Maška  Josef "K",Duchovný Robin,Zmeko Ondřej,Randula Radek,Kučera Martin,Azbayar Azzaya - Švihálek Martin,Pernica Marek.
 
 
 STŘÍDÁNÍ: 46.minuta Gross Miroslav za Ondřeje Zmeka
                        71.minuta  Opletal Petr za Azzaya Azbayara
                        79.minuta Korytář Jan za Martina Kučeru
 
PŘIPRAVENI: Blažek Ondřej,Vašíček Luboš,Kašpárek Michal,Mareček Lukáš.
                          
   
    ŽK:50.minuta Kučera Martin (faul)