VILÉMOVICE - ČEBÍN 0:1 (0:0)

17.08.2015 18:51

V neděli 16.8.jsme  vykročili do historické sezony ,ve které budeme účinkovat v I.B třídě a tak jsme hostili na úvod velmi silný tým Čebína.

             Začátek zápasu se nesl v opatrném duchu a oba soupeři se vzájemně oťukávali.Do první šance jsme se dostali v minutě 16,když Pernica přiklepl do běhu Grossovi a ten tísněn střílel mimo.Běžela minuta 20. a v dobré příležitosti se ocitli hosté ,ale  jejich  střela šla rovněž vedle.Oběma mužstvům chyběla překvapivá finální přihrávka a tak se hra odehrávala spíše mezi  šestnáctkami.V minutě 32  se ke střele dostal Eliáš,mířil však mimo.V závěru poločasu hosté orazítkovali po zprvu nenápadné akci břevno a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.
       Druhý poločas začal přetaženým centrem hostů,který olízl břevno.V minutě 50 to technickou střelou zkoušel Duchovný,gólman Čebína Slanina však střelu kryl.O chvíli později musel skákavý pokus hostů zneškodnit svým zákrokem náš brankář Kyzlink.V minutě 60 to z přímého kopu zkoušel P. Mikšovský,brankář hostů byl ale na místě.Hosté nás zlobili hlavně ze standardních situací,které zahrávali velmi nebezpečně.V minutě 70 Duchovný nacentroval do pokutového území ,na míč si naskočil Pernica ,ale Slanina míč vyrazil.V minutě 74 jsme udělali drobnou chybičku vzadu,hosté toho využili a jmenovitě Kučera Viktor střelou podél našeho brankáře poslal hosty do vedení 0:1.I když jsme se snažili , zvrátit stav se nám nepodařilo a tak si hosté z Čebína odvezli vybojované vítězství. 
SESTAVA :Kyzlink Jakub - Štrajt Petr,Urbánek Marek,Mikšovský Petr,Kopřiva František - Eliáš Lumír "K" ,Kučera Martin,Duchovný Robin,Kašpárek Michal - Pernica Marek,Gross Miroslav
STŘÍDÁNÍ:68.minuta Vašíček Luboš za Františka Kopřivu
               75.minuta Urbánek Filip za Michala Kašpárka
PŘIPRAVENI:Ryšánek Martin,Stupka Jakub,Vorlický Jiří,Urbánek Jiří
ŽK:29.minuta  Mikšovský Petr (faul)
     
71.minuta Urbánek Marek (faul)