VILÉMOVICE - BABICE N/S 1:3 (0:1)

21.09.2016 21:42

V neděli 18.9. jsme na našem hřišti přivítali tým Babic a po sérii nelichotivých výsledků jsme chtěli konečně po dlouhé době doma uspět a vyhrát.

                  Úvod zápasu byl pro nás velmi špatný a už v 5.minutě fauloval v pokutovém území brankář Kyzlink unikajícího hráče hostů  a byla z toho penalta,míč si postavil hostující Hruška ,ale Kyzlink jeho záměr vystihl a míč vyrazil.Hosté pokračovali v aktivní hře a dvakrát nebezpečně hlavičkovali po dobře rozehraných přímých kopech.My jsme se dostali do šance po rohu  Štrajta a následné střele Kučery ,ale gólman hostí byl na místě.V minutě 22. hosté zahrávali rohový kop a v následném závaru se nejlépe zorientoval jejich kapitán Došek a pohotovou střelou otevřel skóre utkání 0:1.Běžela minuta 26  a hlavička Pernici po naší akci šla  bohužel nad branku hostů. V minutě 40 . po rychlé akci hostů jen těsně nedosáhl na míč Ondrášek.V samotném závěru po centru Vašíčka těsně vedle hlavičkoval Štrajt i tak ale hosté mohli být z dosavadním průběhem zápasu spokojeni.
                 Druhá půle začala naší snahou o vyrovnání,po akci Kučery a Duchovného se dostal   do šance Zmeko,střelu z úhlu ale  brankář hostů vyrazil .O chvíli později to střelou z hranice pokutového území zkoušel Opletal,jenže bez úspěchu.V minutě 55 se po hezké kombinační akci hostů ocitl sám před Kyzlinkem hostující kapitán Došek a z přehledem zakončil a zvýšil na 0:2.Běžela minuta 62 a opět  hezká akce hostů na jejímž konci byl Doležal,který dal na 0:3.V minutě 71 se do šance po přihrávce Kučery dostal Zmeko,brankář ale jeho střelu kryl.Hosté byli stále nebezpeční a Kyzlink musel předvést nejeden  skvělý zákrok.V minutě  82 po střele Eliáše a následném zmatku v pokutovém území hostů doklepl míč do branky Pernica a snížil na 1:3.Hosté nám ale už víc nedovolili ,vytvořený  náskok si pohlídali a  zaslouženě vyhráli.  
SESTAVA:Kyzlink Jakub - Vašíček Luboš ,Maška Josef"K",Korytář Jan - Mareček Lukáš,Opletal Petr,Kučera Martin,Duchovný Robin - Zmeko Ondřej,Pernica Marek,Štrajt Petr.
STŘÍDÁNÍ:62.minuta Eliáš Lumír za  Petra Štrajta
                70.minuta Blažek Ondřej za Robina Duchovného
                 86.minuta Kašpárek Michal za Martina Kučeru
ŽK:5.minuta Kyzlink Jakub (faul)
     45.minuta Korytář Jan (faul)
     57.minuta Maška Josef (faul)
     89.minuta Zmeko Ondřej (faul)